Milletvekili Bayraktutan, “tüm sevdiklerinizle birlikte hayallerinizin ve umutlarınızın gerçekleştiği bir yıl geçirmeniz dileğiyle”

tarafından
59
Milletvekili Bayraktutan, “tüm sevdiklerinizle birlikte hayallerinizin ve umutlarınızın gerçekleştiği bir yıl geçirmeniz dileğiyle”
Bu haber 115 kez okundu.

 

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Bayraktutan mesajında, “İnsan haklarının ihlal edildiği, basın özgürlüğünün yok edildiği, işsizliğin, enflasyonun, yoksulluğun zirveye çıktığı, haksızlıkların, hukuksuzlukların hakim olduğu bir yılı daha tüm zorluklarıyla geride bıraktık. Cumhuriyetimizin 100. yılının içinde olduğumuz 2024 yılını umutların tazelendiği, yepyeni bir başlangıç temennisiyle karşılıyoruz. Yeni yılda Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak, ülkemizi yeni ufuklara, yeni aydınlık yarınlara kavuşturmak adına verdiğimiz mücadele artarak devam edecektir.

Ülkemizin barışa, huzura, özgürlüğe, adalete ve demokrasiye her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. 2024 yılının hepimizi derinden yaralayan afetlerin yaşanmadığı, terörün ve şiddetin son bulduğu, ülkemiz kaynaklarının adil paylaşıldığı, kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, emeğin değer bulduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı, herkesin birlik ve beraberlik içerisinde, mutlu şekilde yaşadığı bir yıl olmasını temenni ediyorum.

2023 yılında vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimize, doğal afetler neticesinde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı, tedavi görenlere acil şifalar diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; aileniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte hayallerinizin ve umutlarınızın gerçekleştiği bir yıl geçirmeniz dileğiyle; yeni yılınızı içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi. –  Tahsin Atasert