AK Parti Artvin Milletvekili Çelik’ten sert eleştiri

tarafından
8
AK Parti Artvin Milletvekili Çelik’ten sert eleştiri
Bu haber 13 kez okundu.

 

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonuçlarına ilişkin sert eleştirilerde bulundu.

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine  dair önemli eleştirilerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Çelik, öncelikle aday gösterilmeyince AK Parti’ye karşı cephe alanların tutumunu sert bir şekilde eleştirdi.

Adaylık için her türlü yolu meşru görenlerin seçim sonuçlarını kişisel sorumluluktan kaçarak ekonomik gerekçelere bağlama eğiliminde olduğunu ifade etti.

Ayrıca Çelik, yerel seçimdeki mağlubiyetin sadece genel siyasi ve ekonomik koşullara bağlanmasını eleştirdi. Bunun yerine, yerel düzeyde yapılması gereken özeleştiriden kaçılmasının yanlış olduğunu vurguladı.

Geçmişteki seçim zaferlerini görmezden gelmenin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarılarını küçümsemenin hatalı bir yaklaşım olduğunu belirtti.

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik kendi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kulandı;

“Aday olabilmek için birçok yolu kendine mübah görenler, seçimi kaybettikten sonra ‘’kişisel sorumluluktan kaçarak’’ seçim neticesini ekonomik gerekçelere bağlayabiliyorlar.

Yereldeki mağlubiyeti sadece genel siyaset ve ekonomik gelişmelere bağlamak, öncelikle yerelde yapılması gereken özeleştiriden kaçmaktır.

Ayrıca 10 ay önce bütün ittifaklara rağmen Sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı seçim zaferini görmemezlikten gelmektir” diye açıklamalarda bulundu. – Tahsin Atasert