Murgul Eski Belediye Başkanı Çavuş’tan Veda Mesajı

tarafından
8
Murgul Eski Belediye Başkanı Çavuş’tan Veda Mesajı
Bu haber 13 kez okundu.

 

Mart 2024 yerel seçimlerin ardından AK Parti Murgul Belediye Başkan Adayı Hasan Çavuş seçimi kaybetmesinin ardından veda mesajı yayımladı.

2014 yılından itibaren Murgul’da belediye başkanlığı görevini yapan Hasan Çavuş, yapılan devir teslim töreninde Murgul Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Mehmet Yıldırım’a görevini devretti.

Çavuş, sosyal medya hesabında paylaştığı veda mesajında,

“Sevgili Murgul’lu hemşehrilerim;

On yıl boyunca büyük bir şerefle görev yaptığım ve ilçemize çok güzel hizmetler kazandırdığıma inandığım belediye başkanlığı görevimi bugün itibari ile 31 Mart da yapılan seçimler neticesinde sizlerin oylarıyla Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Yıldırım’a devretmiş bulunuyorum.

Bu vesile ile öncelikle siyaset serüvenine atıldığım 2009 yılından bugüne kadar beni amasız, fakatsız, çıkarsız destekleyen tüm abilerime, ablalarıma ve yol arkadaşlarıma, en büyük destekçim olan sevgili eşime, aileme, geçirdiğimiz seçim süreci boyunca yanımda dimdik duran AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Recep Levent Gülsuyu ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Hakan İnan’a, gecesini gündüzüne katarak her seçim olduğu gibi bu seçimde de bizlerle birlikte çalışan kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, Ülkü Ocağı başkanımız Neşet Çelikarslan nezninde tüm ülkücü genç kardeşlerimize, belediye meclis üyesi adayı kardeşlerime ve herşeyden önemlisi şahsıma oy veren, veremese bile kalben benim kazanmamı isteyen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Seçim sonuçlarının Murgulumuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Haklarınızı helal edin, Allaha emanet olun” dedi. – Fatma Küçük Atasert