AK Parti Artvin Milletvekilleri Aday Tanıtımı Yapıldı

tarafından
220
AK Parti Artvin Milletvekilleri Aday Tanıtımı Yapıldı
Bu haber 413 kez okundu.

AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan eski bakanlardan Faruk Çelik, AK Parti tarafından Artvin’den  1. sırada ve 2. sıra Ahmet Erdem, milletvekili adayı gösterilmesi ile Artvin sınır topraklarında meşaleler yakıldı.

Daha önce 5. kez seçilerek 18 yıl TBMM’de milletvekili ve Bakan olarak görev yapan AK Parti  camiasının önemli isimlerinden Faruk Çelik 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Genel Seçimlerde  AK Parti tarafından doğduğu il olan Artvin’den birinci sıra milletvekili adayı olarak gösterildi. Böylece Faruk Çelik 28. dönemde TBMM’de olmayı garantilerken 2. sıra Ahmet Edem ile yola çıktılar.

Artvin, Arhavi sınırından karşılanan adaylar meşale eşliğinde halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Arhavi ve Borçka ilçelerinde bekleyen halka her iki aday hitaben konuşma yaptı.

Bu seçimde siyası arımı yapmadan her evin kapısını çalıp gönül alacağız. Bu seçim ülkemiz için çok önemli dendi.

İkinci sıra adayı Ahmet Erdem, ’bu seçim oyunuzdan daha çok duanızı istiyoruz. Bizim  için en kıymetli olandır, bizde sizin hizmetkârınız olmak için  sızın oylarınızla Artvin’den 2-0 sıfırla meclisteki gücümüzü koruyalım sizden  tek isteğimiz’ insanların siyasi görüşü ve fıkır farklığı olabilir, bu bizim partimizden değil demeyin, dediğiniz   an bizi üzersiniz, bu memleketin insanı hepsi bizimdir. Sen ben olmayalım gelin bu seçimde birlik olalım,’ ifadesini kullandı.

Eski bakan Faruk Çelik ise, ’bu kutsal görevin yeniden verilmesi Cumhurbaşkanımız öyle tahmin ediyorum ki birkaç nedenden dolayı verdi. Biri Artvin Türkiye’de en çok yardım alan Ilımızdır ama Artvin’de istenilen neticeyi alınmamasıdır. Biz hiç bir siyasi parti ile bu seçimde bir derdimiz yok, başkalarının bizimle derdi olabilir, 180 bin kişi bizim kardeşimizdir, başımızın tacıdır. Biz buraya milletvekili olmak için değil Artvin’i Türkiye’de daha görünür bir halde tanıtmak için yola çıktık. Bakın bu seçim Türkiye seçiminden Avrupa’nın ve dağdakilerin derdi ne bu nedenle hiçbir ayrım yapmadan birlik olalım.

Milletin takdirine saygı duyulması gerektiğini vurgulayan Çelik, “Uzun yıllar siyaset içerisindeyiz. Aldığımız izlenim sanki 14 Mayıs akşam bu iş noktalanacak gibi görünüyor. İnşallah öyle olur, AK Parti’nin her zaman hizmet etmeyi hedeflediğini ifade eden Çelik, “Partimiz gerçekten bir takım olarak hizmet etmeyi hedefliyoruz, ’dedi.

Çelik, Maçahel tünelini de yapacağız, alternatif yolu da yapacağız eksik ne varsa yapılması için dikkat çekti. – Gökhan Özçelik