Borçka Köylerinde alt yapı ve köy yollarında çalışmalar devam ediyor

tarafından
53
Borçka Köylerinde alt yapı ve köy yollarında çalışmalar devam ediyor
Bu haber 96 kez okundu.

 

Borçka ilçesine bağlı Güreşen, Boğazköy, Güzelyurt ve Yeşilköy köylerinde alt yapı ve yollarda çalışmalar devam ediyor.

Güreşen Köyü Muhtarı Hasan Basri Nalbant yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek “Yatırım yapmak kolay değil yapılan yatırımlarda millet olarak bölge halkı olarak yardımcı olursak daha fazla hizmet alırız. Çalışmalarda bazen eksik durumlar olabilir önemli olan sabırlı olmak her şey düzelir” dedi.

Güzelyurt Köyü Kazana Kapı Mahallesi bağlantı yolu genişletme programı tüm hızı ile devam ederken diğer yandan Boğazköy Merkez Mahallesi’nde acil ihtiyaç olan menfez buz boru çalışmasının bittiği aktarıldı.

Kadın Muhtardan Çalışmalar İçin Teşekkür Etti

Borçka ilçesine bağlı Yeşilköy Köyü Muhtarı aynı zamanda ilk Kadın Muhtarı olan Ummiye Gülcihan ise, yol ve altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek “Bu yıl yatırımlar açısından bu yıl bereketli bir yıl olacağını şimdiden görüyoruz. Çalışmalara desteği ve katkısı olan başta Artvin Valimiz sayın Yılmaz Doruk bey olmak üzere, Borçka Kaymakamımız Hakan Contarlı, AK Parti Borçka İlçe Başkanımız Hüseyin Çakır, İl Genel Meclis Üyelerimizden Ahmet Külünk ve Erol Ataman, ilçe müdürlüklerine yönetici ve görevli tüm arkadaşlarımıza köyüm ve köy halkım adına teşekkür ediyorum” diye beyanatta bulundu.  – Fatma Küçük Atasert