Belediye Başkanı Orhan, ”Gündüz Çocuk Konuk Evi ve Çocuk Hakları Merkezinde” kayıtlar devam ediyor

tarafından
54
Belediye Başkanı Orhan, ”Gündüz Çocuk Konuk Evi ve Çocuk Hakları Merkezinde” kayıtlar devam ediyor
Bu haber 105 kez okundu.

 

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Borçka Belediyesi Meryem ve Rami Acar Gündüz Çocuk Konuk Evi ve Çocuk Hakları Merkezinde kayıtların devam ettiğini açıkladı.

Borçka İsmet Acar Turist Aktarma Tesisi yanında açılan Meryem ve Rami Acar Gündüz Çocuk Konuk Evi ve Çocuk Hakları Merkezinde 4-6 yaş tüm gün kayıtların devam edildiği açıklandı.

Borçka Belediyesinin projeleri arasında olan ve yapımı tamamlanan Çocuk Evi, Borçka’daki miniklere sanatsal ve eğitici dersler vermeye devam ediyor.

Kayıtların devam ettiğini açıklayan Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, “4 ile 6 yaş arası çocuklarınız için hayatın en parlak ve en değerli dönemleri başlamak üzere. Bu önemli evrede onların yanında olmak bizim için bir ayrıcalık! Çocuklarınızın kişisel yeteneklerini ortaya çıkaracakları, yeni arkadaşlıklar edinecekleri ve öğrenmenin keyfini çıkaracakları bir ortamı gündüz bakım evimizde ve Çocuk Hakları Merkezimizde sizler için özenle hazırladık. Sıcak bir ev ortamı, tecrübeli öğretmenlerimiz ve eğlenceli aktivitelerle çocuklarınızın unutulmaz anlar yaşaması için buradayız” diye beyanatta bulundu. – Fatma Küçük Atasert