Bakan Çelik, Borçka’da Vatandaşlardan Adaylarına Destek İstedi “Bir 5 Yıl Daha Kaybetmeyelim”

tarafından
18
Bakan Çelik, Borçka’da Vatandaşlardan Adaylarına Destek İstedi “Bir 5 Yıl Daha Kaybetmeyelim”
Bu haber 32 kez okundu.

AK Parti Artvin Milletvekili Bakan Faruk Çelik, Borçka ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlardan Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan adayı Ahmet Erdem için destek istedi.

AK Parti Artvin Milletvekili Bakan Faruk Çelik, Borçka ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlardan Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan adayı Ahmet Erdem için destek istedi. Bakan Çelik, ilçede katıldığı iftar yemeğinde de Borçka ilçesinin kaybedecek bir 5 yılının daha bulunmadığını ifade etti.

Bakan Faruk Çelik, Borçka ilçesinde esnaf gezisinde bulundu. İl Başkanı Fatih Tahtalı, İlçe Başkanı Şaban Karagöz, Borçka Belediye Başkan adayı Ahmet Erdem’in yanı sıra diğer siyasilerin eşlik ettiği gezide Çelik, ilçedeki sorun ve talepleri dinledi. Çelik daha sonra Kaynarca Köyü gurup yolunda meydana gelen heyelan bölgesine giderek burada yetkililerden konuya ilişkin bilgi aldıktan sonra Arkaköy’e giderek kendisini bekleyen vatandaşlarla görüştü ve onların sorunlarını dinledi. Son olarak Elektrik Üretim A.Ş.’yi ziyaret ederek burada yetkililer ve çalışanlarla sohbet eden Bakan Çelik, Borçka Cumhur İttifakı tarafından organize edilen iftar yemeğine katıldı.

Büyük bir kalabalığın katıldığı iftar yemeğinde bir konuşma yapan Bakan Çelik, Borçka’nın kaybedecek bir 5 yılının daha bulunmadığına dikkat çekerek Borçka halkından Borçka Belediye Başkan Adayı Ahmet Erdem’e sahip çıkmasını istedi. Borçka ilçesinin birikmiş sorunlarının koltuk derdi olmayan Cumhur ittifakının paydaşlarının çözebileceğini anlatan Çelik, “ Borçka ilçemize yerel yönetimlerde bir şey yapıldığı yok. Borçka ilçesinin kaybedecek fazla bir zamanı yok. Borçka ilçe merkezinin büyük ve vizyon projelere ihtiyacı var. Klasik belediyecilik anlayışının ötesinde bir bakışa ihtiyacı var. Yerinde sayan bir Borçka’yı görmek açıkçası beni üzmektedir. Genel iktidar ile yerel iktidarın aynı yerde olduğu zaman hizmetlerin nasıl geldiğini Borçka daha önce deneyimlemişti. Şimdi çok daha büyük hizmetler yapma zamanımız ve irademiz bulunmaktadır. Sevgili Borçkalılar, yaptıklarımız ortada yapacaklarımızı da Ahmet Başkan daha önce proje tanıtım toplantısında anlattı. Bakın Ben Cumhur ittifakının adaylarının arkasındayım. Bakanlık yaptığım dönemdeki atadığımız çoğu arkadaşımız bakan. Şimdi o arkadaşlara taleplerimizi ilettiğimizde hepsini yapacaklar. Lütfen 5 yılımızı daha kaybetmeyelim. Borçkamızı basit tartışmalara heba etmeyelim. Borçka Şimdi hizmet dönemidir inat dönemi değildir. Ahmet Başkanımıza ve Cumhur ittifakının kadrolarına güvenin. Mutlu huzurlu ve daha yaşanabilir Borçkayı gelin birlikte inşa ve imar edelim. Artvin kazansın Borçka kazansın diyoruz “ şeklinde konuştu.

Bakan Çelik’in konuşmalarına iftar yemeğine katılan vatandaşlar alkışlarla destek verirken, Borçka’da Cumhur ittifakının kazanması için seçime kadar durmadan çalışacaklarına Bakan Çelik’e söz verdiler. – Gökhan Özçelik