Artvin Çoruh Üniversitesi Tiyatro Topluluğundan, “Orucunuzu AÇÜ’n Gelin” adlı tiyatro oyunu

tarafından
19
Artvin Çoruh Üniversitesi Tiyatro Topluluğundan, “Orucunuzu AÇÜ’n Gelin” adlı tiyatro oyunu
Bu haber 36 kez okundu.

 

Artvin Çoruh Üniversitesi Tiyatro Topluluğu, 25 Mart Pazartesi günü sahne alacak.

Artvin Çoruh Üniversitesi Tiyatro Topluluğu, 3 ay sonra sahneye çıkıyor. 2023-2024 Akademi dönemi içersinde iki kere tiyatro gösterimi gerçekleştiren AÇÜ Tiyatro Topluluğu bu kez sahneye “Orucunuzu AÇÜ’n Gelin” tiyatro oyunuyla çıkacak.

Artvin Çoruh Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan tiyatro topluluğuna bu yıl 200’ün üzerinde katılım oldu. Üniversitenin en aktif topluluklarından olan Artvin Çoruh Üniversitesi Tiyatro Topluluğu’nun tiyatro gösterimlerine yoğun katılım oluyor.

25 Mart 2024 Pazartesi günü saat 20.30’da Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonu’nda ‘Orucunuzu AÇÜ’n Gelin’ tiyatro oyunu gösterimi yapılacak.

Artvin Çoruh Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Başkanı Faruk Satır, tüm Artvin halkını davet ederek şu ifadeleri kullandı;

“Çok güzel bir yıl geçiriyoruz, Bizim için çok heyecanlı ve stresli bir süreç olmasına karşın aynı zamanda çok mutluyuz tekrardan sahneye çıkacağımız için. Artvin Çoruh Üniversitesi Tiyatro Topluluğu sayesinde güzel arkadaşlar edindik ve güzel bir ekip ruhu yakaladık.

Öğrenci arkadaşlarımız önceki oyunlarımızda olduğu gibi Pazartesi günü yine yalnız bırakmayacaklarından eminim. Pazartesi günü önem olan seyirciler ve seyircilerin eğlenmesi olacak.

Önceki oyunlarımızda seyircileri eğlendirdiğimiz ve güldürdüğümüzü düşünüyoruz ve bu durumdan dolayı çok mutluyuz.

Her yıl Vize ve finallerden önce toplam 4 kere sahne alıyoruz. Artvin Çoruh Üniversitesi Tiyatro Topluluğu AÇÜ’nün en aktif topluluklarından ve bu sene 200 üzerinde bir başvuru oldu. Bu süreç gerçekten yoğun bir süreç olduğu için bazıları devam edemiyor.

Artvin aktivite anlamda çok seçeneği yok. Bu açıdan Tiyatro topluluğunda bulunduğum için çok mutluyum.

Pazartesi günü oyunumuz için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ekimiz çok heyecanlı. Bu yıl 3’üncü oyunumuz olacak. Pazartesi oyunumuzdan sonra finallerden sonra bir kez daha sahneye çıkacağız.

Öğrencilerin vize ve final haftalarında rahatlaması için sınav dönemlerine yakın bir tarihte çıkıyoruz. Pazartesi günü herkesi bekliyoruz.” AÇÜ