Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Acar’dan, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

tarafından
81
Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Acar’dan, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Bu haber 157 kez okundu.

 

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Acar mesajında, “Millî Mücadelenin zaferle sonuçlanmasının ardından eğitim alanında gerçekleştirilen inkılaplar bunun en büyük göstergesidir. İstiklâl Savaşı’nda kazanılan zafer eğitimle taçlandırılmış; Türkiye Cumhuriyeti yetiştirdiği bilgili, çalışkan, donanımlı bireyler ile her geçen gün büyüyerek 100. yılına gururla ulaşmıştır” dedi.

Eğitim çalışanlarının geleceğin teminatı olan çocuk ve gençler için kendilerini her an yenilediklerini ifade eden Acar, “İcra ettikleri görevin sorumluluklarını omuzlarında gururla taşıyan eğitim ordumuz, bu sorumluluğun bilincinde olarak yılmadan ve durmadan çağımızın ve evlatlarımızın ihtiyaçlarına göre kendilerini her gün yenilemek için büyük bir çaba ve emek sarf etmektedir. İşte bu emek ve evlatlarımıza verdikleri sevgi sayesinde Türkiye Cumhuriyeti nice 100 yıllar daha dimdik ayakta duracak, bu büyük miras nice 100 yıllar yaşayacak; milli ve manevi değerlere, insan haklarına saygılı, demokratik, vicdanlı ve ülkesi için üreten nesiller yetişmeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit öğretmenlerimizi ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Bu kıymetli mesleği icra etmeye, evlatlarımız için tüm gayretini ortaya koymaya devam eden tüm meslektaşlarımın; bizleri ve bizden sonraki nesilleri yetiştirerek bugünlere getiren emekliliğe ayrılmış tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla tebrik ediyorum” diye açıklamada bulundu. – Fatma Küçük Atasert