AGC Başkanı Alkan, “Bayramlar dayanışmayı artırır”

tarafından
10
AGC Başkanı Alkan, “Bayramlar dayanışmayı artırır”
Bu haber 19 kez okundu.

 

Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yapan Alkan, bayramın toplumsal barışa katkıda bulunmasını temenni etti.

Alkan mesajında, “Ramazan Bayramı’nın, başta Artvin olmak üzere tüm Türkiye’ye, İslam alemine ve dünyaya barış, huzur ve sağlık getirmesini dilerim. Bu mübarek günlerin, aramızdaki birlik ve beraberliği pekiştirerek, toplumsal dayanışmamızı artırmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Aile bağlarının ve komşuluk ilişkilerinin önemine dikkat çeken Alkan, “Gelin, bu bayramı bir fırsat bilip, sevdiklerimizle bir araya gelerek, gönül köprüleri inşa edelim. Unutmayalım ki, birlikten kuvvet doğar. Bu duygu ve düşüncelerle, Artvin halkının ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar, bayramın getireceği mutlulukların yıl boyu süreceğini umarım” şeklinde konuştu.

Bayramın, özellikle çocuklar başta olmak üzere herkese mutluluk getirmesini dileyen Alkan, mesajını “Bayramlar, bir araya gelmenin, dayanışmanın ve paylaşmanın simgesidir. Bu bayram da tüm güzellikleriyle gelsin, gönüller bir olsun” diyerek sonlandırdı. – AGC