AK Parti Murgul İlçe Başkanı Erzincan Görevinden İstifa Etti

tarafından
99
AK Parti Murgul İlçe Başkanı Erzincan Görevinden İstifa Etti
Bu haber 150 kez okundu.

 

AK Parti Murgul İlçe Başkanı Ali Erzincan ve yönetimi görevden istifa etti.

AK Parti Murgul İlçe Başkanı Ali Erzincan, sosyal medya sitesinden yaptığı yazılı açıklamada,

Saygıdeğer Murgullu hemşehrilerim.

Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye’nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur.

Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye’nin Güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir.

Toplumumuzun herkesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.

Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle

çalışmaktan onur duyduğum.

AK Parti MURGUL İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Büyüklerimizin uygun gördüğü takdirde aday adaylığım sebebi ile görevimi devrettiğimi, kamuoyu ve kıymetli hemşehrilerime ilan ediyorum.

Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen Başta Genel Başkanımıza ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip EERDOĞAN ‘a, Bakanımız Sayın Faruk Çelik’e İl Başkanımız Sayın Fatih Tahtalı’ya ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum.

AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz.

Tüm AK Parti ailesine ve ilçe halkımıza saygılarımla” ifadesini kullandı. – Gökhan Özçelik