MHP Gümüşhane Milletvekili Küçük, “Tüm Dünya Müslümanlarının ve Türk Devletlerinin Türkiye’ye İhtiyacı Vardır”

tarafından
106
MHP Gümüşhane Milletvekili Küçük, “Tüm Dünya Müslümanlarının ve Türk Devletlerinin Türkiye’ye İhtiyacı Vardır”
Bu haber 203 kez okundu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, “tüm dünya Müslümanlarının ve Türk Devletlerinin Türkiye’ye ihtiyacı vardır” dedi.

MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, partisinin Artvin 14’ncü Olağan Genel Kurulunda konuştu.

Küçük, burada yaptığı konuşmada,  Cumhuriyetin 100’ncü yılına giriyor olmanın verdiği gururu yaşadığını ifade ederek, “Cumhuriyetimizin 100’ncü yılına girerken Cumhuriyeti kuran ve bizlere emanet eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını minnetle şükranla yâd ediyoruz. Yine Türk Milliyetçiliğini bir siyasi zemin üzerine tutturan, yola koyan yoldaşımız, başbuğumuz Alpaslan Türkeş’i ve dava arkadaşlarını minnetle şükranla yad ediyoruz.” dedi.

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınayan Küçük, İsrail’in insanlık suçu işlediğini vurgulayarak, “Bütün dünyanın ağaları, beyleri başta Amerika olmak üzere bu suça ortak oluyor. Hepimiz şahidiz ve görüyoruz. Dün bize demokrasiden, insan haklarından, özgürlükten bahseden batı, iğnenin ucu kendine baktığında bir anda insan yiyen yamyama dönüyor ve gözleri hiçbir şeyi görmüyor. Ne hukuk, ne insan hakları, ne çocuk, ne kadın, ne hastane, ne cami… Önüne geleni yerle bir ediyor. Biz, Bu insanlık suçunu kınıyoruz. Türk Milleti olarak bunu da bir yere yazıyoruz.” diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Akdeniz’de yapacağı tatbikatı desteklediklerini ve bunu Türk’ün gücünü göstermek adına önemli bulduğunu belirten Küçük, “Dünyanın öbür ucundan geleceksin burada haritalarla oynayacaksın, cetvelle devlet kurmaya çalışacaksın ama bin yıldır bu topraklarda olan Türkiye Cumhuriyeti, Türk milleti buna seyirci kalacak, kalmayız, müsaade etmeyiz.” ifadelerini kullandı.

Dünyadaki diğer Müslümanlar ve Türk devletlerinin Türkiye’ye ihtiyacı olduğunu dile getiren Küçük, güçlü ülke olma yolunda ilerlendiğini kaydederek şöyle konuştu:

“Biz Türk milliyetçileri olarak ne yaptığımızı, kimle yapacağımızı, ne zaman yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Cumhur ittifakının önemi de burada. İşte Devlet Bahçeli’nin ne kadar doğru bir yerde durduğunu da son olayları bakınca görüyoruz. Bütün Müslümanlar, bütün Türk dünyası, Türk milletinin daha güçlü olmasını bekliyor. Türkiye mutlaka güçlü olmak zorunda ve bu yolda da ilerliyoruz buna emin olun. Dünyanın gözünün içine baka baka güçlü bir Türkiye olma yoluna devam ediyoruz. Türkiye güçlendikçe mazlum milletlerin umudu olma ve mazlum milletlerin beklentinse daha çok cevap verecek. Çünkü biz bu gelenekten geliyoruz. Biz ne kadar güçlü olursak her Türk dünyasına hem İslam dünyasına hem de bütün insanlığa faydamız olacak. Biz bu medeniyetin çocuklarıyız. Bundan dolayı MHP her zaman hedefte olmuştur. Her zaman fitnenin fesadın kirli tezgahların hedefinde olmuştur. Sadece ülkeyi sevmek, sadece ülke güzel işler yapınca sevinmek veyahut da kötü bir şey alınca üzülme milliyetçilik değildir. Rahmetli başbuğ’a beraber bu sevgi bu duygu, siyasi ete kemiğe büründü. Bunun adresi de Milliyetçi Hareket Partisi. Bundan dolayı teşkilatımıza daha çok sahip çıkacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’ne daha çok sahip çıkacağız” diyerek konuşmasını sona erdirdi. – Tahsin Atasert