MHP MYK Üyesi Kaleci, Artvin Kongresinde Birlik Beraberlik Mesajı Verdi

tarafından
42
MHP MYK Üyesi Kaleci, Artvin Kongresinde Birlik Beraberlik Mesajı Verdi
Bu haber 76 kez okundu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Yüksel Kaleci, partisinin Artvin 14’üncü Olağan İl Kongresinde yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdi.

MHP Ülkü Ocakları eski Başkanı MYK Üyesi Yüksel Kaleci, Artvin’de katıldığı 14. Olağan İl  Kongresinde konuşma yaptı.

Kaleci burada yaptığı konuşmada; “İsrail’in Filistin saldırılarını kınadı. Filistin’de yaşananları üzüntüyle takip ettiklerini, yakın tarihimize baktığımız zaman son 30 yıllık zaman diliminde Irak’ta yaklaşık 1 milyon insan katledildi. Suriye’de çok büyük trajediler yaşandı. Biraz daha geriye gittiğimiz zaman Oslo’da yaşanan soykırımı Avrupa’nın göbeğinde bizzat Birleşmiş Milletler askerleri tarafında soykırımcılara teslim edilen ve bütün insanlığın gözü önünde katledilen insanları görüyoruz. 1992 yılında Hocalı’da Azerbaycanlı soydaşlarımıza uygulanan soykırımı gördük” dedi.

Ülkücülüğün salt bir heyecan hareketi olmadığına vurgu yapan Kaleci, “Bunu bir bilinçle bir şuur ile birleştiremeyenlerin veya nefsine, kibrine kapılıp bir takım yollara tebessüm edenlerin üst akıl tarafından yönlendirilenlerin bugün hep birlikte dalından kopmuş bir yaprak gibi nerelere savrulduğunu görüyoruz. İşte bu şuurla birleştirilmeyen sözde milliyetçilik şöyle ifade ediliyor: ‘Ülkücüler, ülkücü geçinenler ve ülkücülükten geçinenler.’ Bu ülkücü geçinenlerin dava arkadaşlarımıza virüs almalarına, radyasyon yaymalarına müsaade etmeyiniz. Üst akıl Türk demokrasisinde, Türk siyasetinde 54 yıldan buyana tezgahlarını, oyunlarını, bertaraf eden bozan Milliyetçi Hareketi Partisi’ni de boş bırakmayacaktır. Bizler Türk milliyetçileri, ülkücüler olarak şunu da hiçbir zaman unutmuyoruz. 100 yıl önce ülkemizi, vatanımızı işgal eden batılı emperyalistler asla bu düşüncelerinden vazgeçmemişlerdir ve hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerdir. Biz de Milliyetçi Hareket Partililer, ülkücüler olarak bunu hiçbir zaman unutmamalıyız” diye konuştu. – Tahsin Atasert