Diyanet Sen Artvin Şube Başkanı Özaydın, “Yaz Kur’an Kurslarında görev yapan din görevlilerine ve kuran kursu öğreticilere” teşekkür etti

tarafından
93
Diyanet Sen Artvin Şube Başkanı Özaydın, “Yaz Kur’an Kurslarında görev yapan din görevlilerine ve kuran kursu öğreticilere” teşekkür etti
Bu haber 176 kez okundu.

 

Diyanet Sen Artvin Şube Başkanı Osman Özaydın, “Yaz Kur’an Kurslarında görev yapan din görevlilerine ve kuran kursu öğreticilere” teşekkür etti.

Her yıl yapılan Yaz Kur’an Kursları’nda Camilerde ve kuran kurslarında çocukları sıkmadan eğlenceli bir şekilde eğitim ve öğretim amaçlanarak tatilde olduklarını, oyun oynama ve eğlenme ihtiyaçları da göz önünde bulundurarak hem kaliteli bir kurs eğitimi, hem de eğlenceli bir 6 haftalık program sona erdi. Çocukların yaz döneminde ini, sosyal, kültürel, sportif etkinlikler olan Yaz Kur’an Kurslarında çocuklar Kur’an’ı Kerimi ve dini bilgiler öğrendi.

Diyanet Sen Artvin Şube Başkanı Osman Özaydın, Yaz Kur’an Kurslarında görev yapan din görevlilerine ve kuran kursu öğreticilere teşekkür etti.

Diyanet Sen Artvin Şube Başkanı Osman Özaydın yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Her yıl yaz döneminde milyonlarca evladımızın Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendiği “Yaz Kur’an Kursları” 6 haftalık eğitimin ardından sona erdi. Yaz tatili süresince kurslara katılan çocuklarımıza büyük bir özveri ile Kur’an ve dini bilgiler dersleri veren din görevlilerimizi, kurslara katılan çocuklarımızı, kıymetli ailelerini ve ikramlarda bulunan vatandaşlarımızı tebrik ediyorum.

Zorlu eğitim döneminin ardından yaz tatillerinden fedakârlık yaparak Yaz Kur’an kurslarına gönüllü olarak gelen ve yüce kitabımız Kur’an’ı Kerimi ve dini bilgiler öğrenmek için emek harcanan güzel yavrularımızı tebrik ediyorum, bahtları açık olsun.

Her yıl bu kurslarda çocuklarımıza Kur’an-ı Kerim ve dini bilgileri öğreten İmam-Hatip ve Kur’an Kursu Öğreticilerimize üstün gayretlerinden ve fedakârlıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu yıl da çocuklarımızın Yüce kitabımızı ve dinimizi öğrenmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Tatil dahi yapmadan camilerde kurslarda çocuklarımız için eğitim vermeye devam ettiler.

Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim ve onun içeriği ile tanıştırmak, dini bilgileri doğru bir şekilde öğrenmelerini sağlamak için Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından açılan yaz Kur’an Kurslarında görev alan bütün din görevlilerimizi ve Kuran Kursu Öğretmenlerimizi, çocuklarımızı Peygamber Efendimizin (SAV) “Sizin en hayırlınız, Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir.” Hadisi şerifindeki müjdeye mazhar olmalarını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Kurslar devam ettiği sürece ikramlarda bulunarak Kur’an-ı Kerim eğitimine destek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye ifadelerde bulundu. – Fatma Küçük Atasert