Vali Doruk tayini çıkan ve emekliye ayrılan kamu görevlilerine veda yemeği düzenledi

tarafından
173
Vali Doruk tayini çıkan ve emekliye ayrılan kamu görevlilerine veda yemeği düzenledi
Bu haber 340 kez okundu.

 

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, tayini çıkan Artvin Tapu Müdürü Lokman Bayraktar ile emekliye ayrılan Vergi Dairesi Müdürlüğü Gelir Uzmanı ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Vekili Oktay Köse ile Vergi Dairesi Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Musa Yazıcı onuruna veda yemeği verdi.

Kaledibi İskele Sosyal Tesisleri’nde verilen yemeğe Vali Yılmaz Doruk’un yanı sıra Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Büyükyurt, Adli Yargı ve Adalet Komisyon Başkanı Hakan Bektaş ve bazı kurum müdürleri katıldı.

Yemekte konuşan Vali Doruk, yaklaşık 3 yıldır yürüttüğü Artvin Tapu İl Müdürlüğü görevinden İzmir Seferihisar Tapu Müdürlüğüne atanan Lokman Bayraktar’a yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Doruk ayrıca emekliye ayrılan Vergi Dairesi Müdürlüğü Gelir Uzmanı ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Vekili Oktay Köse ile Vergi Dairesi Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Musa Yazıcı’ya da kamudaki başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki yaşamlarında başarı, mutluluk, sağlık ve huzur dileklerinde bulundu.

Yemeğin sonunda Vali Doruk, yaptığı hizmetler anısına Bayraktar, Köse ve Yazıcı’ya plaket ve çeşitli hediyeler verdi. – 7 MART