Mustafa Şeheri, “bu ülkenin umut ışığı CHP’dir”

tarafından
145
Mustafa Şeheri, “bu ülkenin umut ışığı CHP’dir”
Bu haber 284 kez okundu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Borçka İlçe Başkanlığında adaylık yarışına katılan Mustafa Şeheri, kimsenin partiye küs olma lüksü olmadığını ve bu ülke için umut ışığı CHP olduğunu” söyledi.

38. CHP Borçka İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’nde aday olan ve burada konuşma yapan Mustafa Şeheri, CHP’nin tarihi bir sorumluluğu olduğuna işaret ederek, “CHP’de görev almak zordur bilirim ancak CHP’nin bu durumda tarihi bir sorumluluğu vardır. Umutsuzluğa karşı halk siz CHP’lilerin cesaretine umut bağlamıştır. CHP yeryüzünde devlet kuran tek partidir. Bu salonda bulunanların ayrışmaya, bölünmeyi küskünlüğe kapılma lüksü yoktur. Gücümüz ulusa olan bağlılığımızdan ve beraberliğimizden kaynaklanmaktadır. Borçka ilçe Örgütü bunun bilinciyle hareket etmektedir. Değerli CHP’liler, yerel seçim başarımızı yinelemeliyiz, çok da çalışmalıyız.

Biz Borçka’yız, Artvin’iz, Türkiye’yiz; Haktan, hukuktan, adaletten, cumhuriyetten ve özgürlükten yanayız diyen Şeheri, konuşmasında şunları söyledi, “Son seçimlerde gençlik kolları ve kadın kolları olağanüstü çalıştı, gece gündüz demeden çok başarılı bir seçim kampanyası yürüttüler. Bence başarılı da oldular emekleri için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye ifade etti.