DENİZ bebeğe bir kermes yardımı da Gazi Ortaokulundan

tarafından
71
DENİZ bebeğe bir kermes yardımı da Gazi Ortaokulundan
Bu haber 118 kez okundu.

 

Artvin’de yaşayan 21 aylık SMA Tip-1 kas hastası Deniz Günay’ın tedavisi için kullanılacak olan parayı toplamak için düzenlenen yardım kampanyasına Gazi Ortaokulundan kermes yardımı düzenlendi.

SMA Tip-1 kas hastası Deniz bebeğin yurtdışındaki tedavisi için kullanılacak olan parayı toplamak için çeşitli platformlarda valilik onaylı yardım kampanyası düzenleniyor.

Yardım kampanyasının birinci ayında tedavi için gerekli olan paranın yüzde 86’sını toplayan Artvin halkı, Deniz bebek için seferberliğini sürdürüyor.

Çeşitli okulların düzenlediği yardım kermesine Artvin Gazi Ortaokulu da dahil oldu. Okul bahçesinde öğrenci, öğretmen ve velilerin düzenlediği kermes yoğun ilgi gördü.

Kermeste gazetecilere açıklamalarda bulunan Gazi Ortaokulu Okul Müdürü Osman Pehlivan, destek olan öğrenci, veli ve öğretmenlere teşekkür etti.

Deniz için herkesin seferber olduğunu ifade eden Pehlivan, “İlimizde SMA Tip-1 Kas Hastası olan Deniz Bebek için bir seferberlik ilan edildi. Öğrencilerimizi, velilerimizi, tüm Artvin’i davet ettik. Tavuk döner ve velilerimizin getirdiği ikramlıkları sergiledik ve bunları da satışa sunduk. Tüm gelir Deniz Bebek için kullanılacaktır. İnşallah faydalı olur diye umut ediyoruz. Sosyal medya aracılığıyla yine öğrencilerimize velilerimize okul aile birliğimizin ve sınıf temsilcilerimizin desteğini alarak bu seferberliği ilan etmiş olduk. Büyük destek gördük. Destek veren tüm Artvinlilere, Gazi Ortaokulu velilerimize yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Gazi Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Sibel Pınar çocukların kumbara paralarını bağışladığını kaydederek, “Böyle takdire şayan bir dayanışma örneği görüyoruz. Bir Artvinli olmaktan ve Gazi okullu olmaktan ayrıca gurur duyuyorum. Herkese yürekten teşekkür ediyoruz. İnşallah başaracağız. Sona yaklaştık. Umut ediyorum ki başarılı bir sonuç olacak. Okulumuzda toplantılarımızda müdür beyin ve bizim önerilerimizle birlikte tüm velilerimiz gönüllü olmak istediler, annelerimizin elleriyle yaptıkları ürünleri satışa sunduk. Çevredeki esnaflarımızdan duyup gelenler oldu. Herkese teşekkür ediyoruz” diye açıklamalarda bulundu.  – Tahsin Atasert