DENİZ bebeğe bir destekte Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonundan

tarafından
65
DENİZ bebeğe bir destekte Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonundan
Bu haber 111 kez okundu.

 

Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu tarafından DENİZ bebek için Artvin’de bir maç düzenledi.

Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu yalnızca Futbol değildir anlayışıyla yola çıkarak 21 aylık Deniz Bebek’e destek olmak için Artvin Şehir Stadı’nda bir maç düzenledi. Düzenlenen maça Fenerbahçe’de top oynamış olan Kemalletin Şentürk, Murat Bölükbaşı; Trapzonspor’da top oyanmış olan Metin Bak,  Okan Çebi, Savaş Topaloğlu gibi isimler yer aldı.

Artvinspor Veteranlar ile TMBFF Şöhretler “Deniz için el ele” şiarıyla sahaya çıkarak anlamlı bir müsabaka gerçekleştirdi. Maç sonunda açıklama yapan veteranlar, Artvin’in güzeller güzeli Deniz Bebek için umut olmaya koştuklarını belirtti.

Yapılan açıklamada, “Deniz oğlumuzun, amcaları, dayıları, dedeleri olarak, yarınımız olan Deniz Bebek ve tüm SMA hasta çocuklarımız için Artvin’de Artvinli hemşerilerimizle koskocaman bir aile olduk. Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu olarak, sosyal sorumluluğumuz gereği, Futbol yalnızca Futbol değildir anlayışıyla Deniz Bebek’imize destek olmaya, sağlığına kavuşabilmesi için gücümüz nispetinde yardımcı olmaya gayret ettik. Ama Deniz Bebek’in ailesinden de bir söz aldık. Şubat Ayında finali oynanacak olan ve genel kurulcumuzca alınan karar gereği 3 Nolu kupamızın adı verilen Deniz Günay Kupası’nı, yine Deniz Bebek tarafından yürüyerek amcalarına teslim etme sözü aldık. Deniz Günay bebeğimizin yardım organizasyonuna katılan ve ülke futbolumuzda birçok başarılara imza atan çok kıymetli sporculara, mülki amirlerimize, yardım kampanyasına destek veren spor kulüplerimize, adlarını saklı olmasını özellikle isteyen bağış sahibi şahıslarımıza, organizasyonda katkı yapmak için tribüne gelen gerek maddi gerekse alkışlarla destek sunan tüm Artvinli hanımefendilere, beyefendilere, sevgili genç ve minik yavrularımıza teşekkür ediyoruz. Sağlığına kavuşması için, yurtdışına gidecek olan Deniz Bebeğimiz ve ebeveynlerine acil şifalar diliyor, kupa töreninde sağlıkla buluşmayı temenni ediyoruz” diye açıklamalarda bulundu.  – Tahsin Atasert