Artvin’de kolluk kuvvetleri seçim güvenliği için hazır

tarafından
19
Artvin’de kolluk kuvvetleri seçim güvenliği için hazır
Bu haber 36 kez okundu.

 

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde sandık güvenliğinin sağlanması için tüm emniyet birimlerinin güvenlik tedbirini aldığını söyledi.

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde seçim güvenliğini sağlamak için emniyet güçleri sahada olacak.

Artvin’de seçim güvenliğinin sağlanması için gerekli tedbirler en üst seviyede alınarak, titizlikle uygulanacak.

Bu kapsamda Vali Ünsal, kentte alınan tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ünsal, açıklamasında seçim öncesi, seçim günü ve sonrasında 1648 kolluk kuvveti personeli ile Artvin’de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve güvenliği için görev yapacağını ifade etti.

Ünsal, açıklamasında, “31 Mart tarihinde icra edilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin Artvin’imizde huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi ve seçmen iradesinin tam ve eksiksiz bir şekilde sandığa yansımasını sağlanmak için İlimiz genelinde; 447 sandık alanındaki 658 sandıkta, 135 bin 225 seçmenin güvenli şekilde oy kullanabilmesi için İl Jandarma Komutanlığımız, İl Emniyet Müdürlüğümüz ve Sahil Güvenlik Komutanlığımızca gerekli güvenlik tedbirleri planlanmıştır” dedi.

112 Acil Çağrı Merkezinin vatandaşların 7 gün 24 saat hizmetinde olduğuna vurgu yapan Ünsal; “Halkımızın huzurunu bozmaya teşebbüs eden her türlü duruma karşı ihbarlarınızı 112 Acil Çağrı Merkezimize bildirebilirsiniz” diye konuştu.

Artvin’inin huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan tüm güvenlik güçlerine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eden Ünsal, tüm güvenlik güçlerine görevlerinde başarılar diledi. – 7 MART