AK Parti Artvin Milletvekili Çelik, “Mehmet Kocatepe’nin her 3 ayda bir halka hesap vereceğini ve bunu da yakından takip edeceğini” söyledi

tarafından
46
AK Parti Artvin Milletvekili Çelik, “Mehmet Kocatepe’nin her 3 ayda bir halka hesap vereceğini ve bunu da yakından takip edeceğini” söyledi
Bu haber 87 kez okundu.

 

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, “Mehmet Kocatepe’nin her 3 ayda bir halka hesap vereceğini ve bunu da yakından takip edeceğini” söyledi.

Artvin’de önceki dönem belediye başkanlığı yapan ve borçsuz aldığı belediyeyi borçla devreden AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe’ye Faruk Çelik denetimi.

Artvin’de 2014-2019 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Kocatepe, belediyeyi CHP’li Demirhan Elçin’e devrettiğinde 50 milyon liranın üzerinde borç bıraktı.

2024 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından yeniden belediye başkanı adayı olarak gösterilen Kocatepe, seçim çalışmaları için Milletvekili Faruk Çelik ile birlikte Artvin’e geldi.

Burada partililer ile buluşan Kocatepe, yaptığı konuşmada, önceki dönem hatalarından ders çıkardığını ifade ederek, “Hatalarımızdan ders çıkardık. Geçen beş yılın tecrübesi ile gelecek beş yılda sizlerle hizmetlerin en güzelini yapacağımıza olan güvenimiz, inancımız heyecanımızın kaynağıdır.” dedi.

Parti binası önünde vatandaşlara seslenen Milletvekili Faruk Çelik ise, Kocatepe’nin konuşmasını dikkatle dinlediğini ifade ederek, artık denetlendiğini işaret etti.

Kocatepe’nin her 3 ayda bir halka hesap vereceğini ve bunu da yakından takip edeceğini vurgulayan Çelik, konuşmasında şunları kaydetti: “Bugün ilk adım attığımız bu toplantıda hepiniz pür dikkat ne söyleyeceğimizi dinliyorsunuz. Az önce belediye başkan adayı olarak sayın cumhurbaşkanımızın sizlere gönderdiği belediye başkanı adayımız Mehmet beyi ben de dikkatle dinledim. Bir yanlış cümle kullansa da kürsüden söyleyeceğimi söylesem diye. Şimdi dikkat ettim biliyor ki yanlış yaparsam başımda birileri var, hesap soracaklar diye çok dikkatli konuşma yaptı tebrik ediyorum. Tabii ki 5 yıl belediye başkanlığı yaptı, eksikleri vardır, yanlışları vardır. Kimin yok ki ama mühim olan ders almaktır, yanlışlardan kaçınmaktır, sakınmaktır. Onun için diyorum ki Mehmet bey, 3 ayda bir yaptığın hizmetlerin bir kuruşunun dahi hesabını Artvinliye vereceksin. Ne yaptın 3 ayda, ne söz verdin, ne yaptın, milletin parasını nereye kullandın? Takır takır, hesap vereceksin ve ben bunun takipçisi olacağım. Sizlerin adına takipçisi olacağım” diye açıklamalarda bulundu. – Fatma Küçük Atasert