Muhtar Adayı Karabulut, 10 Ocak Gazeteciler Günümüzü Kutladı

tarafından
32
Muhtar Adayı Karabulut, 10 Ocak Gazeteciler Günümüzü Kutladı
Bu haber 63 kez okundu.

 

Borçka ilçesi Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Harun Karabulut, gazetemizi ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzü kutladı.

Muhtar Adayı Harun Karabulut ve azaları ile birlikte Merkez Mahallesinde bulunan Mavi Çarşı İş Merkezinde bulunan 7 Mart Gazetemizi ziyaret ederek günümüzü kutladı.

Kutlamada, 7 Mart Gazetesi Yazı İşleri Müdürümüz Gökhan Özçelik, Sayfa Editörümüz Fatma Küçük Atasert, Muhabirimiz Zeynep Küçük ve 7 Mart Gazetemizin eski Yazı İşleri Müdürümüz (Emekli) Bülen Atasert hazır bulunarak ziyaretlerinden dolayı Muhtar Adayı Karabulut’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Harun Karabulut, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nde Borçka’mızın değerli gazetecileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadım. 68 yıldır ilçemizde toplumumuzun bilgilendirilmesi ve aydınlatılmasında büyük bir rol üstlenen 7 Mart Gazetesinin İmtiyaz Sahibi Tahsin Atasert amcamıza teşekkür eder, gazetecilik mesleğinin önemini bir kez daha hatırladık. Bu vesileyle, mesleklerine adanmışlıkla hizmet eden gazetecilerimize başarılarının devamını diledim. Haberlerinizle toplumumuzun gözü, kulağı ve sesi olmaya devam edin, her zaman yanınızdayım” diye açıklamalarda bulundu. – Zeynep Küçük