Y.R.P. Seçim Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

tarafından
271
Y.R.P. Seçim Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Bu haber 396 kez okundu.

 

Yeniden Refah Partisi Artvin İl Teşkilatı Seçim Çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Seçim çalışmalarını Arhavi’de sürdürdü. Çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Talip Sücü, sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da milletin yanında bulunduklarını hatırlattı.

Yeniden Refah Partisi Artvin Milletvekili adayları Talip Sücü ve Muzaffer Zor, İl Başkanı Göksen Sönmez, Arhavi İlçe Başkanı Selçuk Arafat, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Tosun, Borçka İlçe Başkanı Malik Erdoğan, Murgul İlçe Başkanı Nurdoğan Cineviz’in yanı sıra il ve ilçe yöneticileri katıldılar. Seçim çalışmaları kapsamında esnaf gezisi sırasında esnafın ve vatandaşın dertlerini dinleyen Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Talip Sücü ve beraberindekilere vatandaşın sıcak ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Gün boyu esnaf ve vatandaşları gezerek birebir temas kuran Talip Sücü ve beraberindekiler ayrıca Arhavi Merkez Camii’nde cenaze namazına da katılım sağladı.

Talip Sücü: Birlikte Kazanacağız

Arhavi ilçesinde düzenledikleri seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan  Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Talip Sücü, “Bugün ARHAVİ’mizde milletvekili tanıtım programı gerçekleştirdik. Halkımıza yoğun teveccüh ünden dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün günlerden Arhavi! Yaklaşık 5 yıldır kapı kapı, köy köy, ilçe ilçe gezdik; gezmeye devam ediyoruz. Sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da milletimizin yanındaydık. “Ne sağcıyız ne solcu doğrunun yanında yanlışın karşısındayız” Bir çiçekle bahar gelmez ama her bahar bir çiçekle başlar diyerek çıktığımız bu yolda şimdi binlerce çiçek açtı birlikte kazanacağız Artvin. İşsiz insan aşsız ev kalmayana kadar çalışacağız” şeklinde konuştu. – Tahsin Atasert