Valimiz Yılmaz DORUK’un Kurban Bayramı Mesajı

tarafından
185
Valimiz Yılmaz DORUK’un Kurban Bayramı Mesajı
Bu haber 364 kez okundu.

 

Birlik ve beraberliğimize vesile olan bir Bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşarken, bu kutlu zaman diliminin aziz milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

Milli ve manevi duygularımızı canlı tutan, örf ve adetlerimizin renkli tarafını oluşturan Bayramlar; kadim kültürümüzün vazgeçilmez bir parçasıdır.

Bütün insanlığın sevinci olursa anlam kazanan bu müstesna zaman dilimini fırsat bilerek, sevgi ve merhamete muhtaç yetim ve kimsesizlerin sevinci olmaya gayret göstermeliyiz.

Küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşmalı, yardımlaşma ve dayanışmayı artırarak kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, Bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak yaşamalıyız.

Bu düşüncelerle, vatandaşlarımızın huzur içinde bir bayram geçirmesi için ilgili birimlerimizin tüm tedbirleri aldığını belirterek, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı gönülden tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum. – AVBM