VALİMİZ SAYIN CENGİZ ÜNSAL’IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

tarafından
133
VALİMİZ SAYIN CENGİZ ÜNSAL’IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
Bu haber 258 kez okundu.

 

Rahmeti, merhameti ve sevgisiyle tüm kâinata gelen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğumunun müjdelendiği bu kutlu geceye kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Mevlid Kandili, insanlığa yol gösteren, adaleti, sevgiyi ve hoşgörüyü öğreten Efendimiz’in dünyaya teşriflerini anma ve O’nun bize ışık tutan öğretilerini yüreğimizde hissetme fırsatıdır. O’nun yaşantısında ve prensiplerinde yatan evrensel değerler, birlikte yaşamanın ve insanlığa hizmet etmenin temelini oluşturur.

Bu mübarek gecede, kalplerimizi temizleyerek, birbirimize daha fazla hoşgörü ve sevgiyle yaklaşarak, kardeşliğimizi güçlendirerek dualarımızı yükseltiyoruz. Rabbimden, bu geceyi milletimiz ve tüm insanlık için bir dönüşüm ve iyiliklerle dolu bir başlangıç olarak görmemizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemizi niyaz ederim.

Bu vesileyle, Mevlid Kandili’nin feyz ve bereketiyle yüreğimizi aydınlatmasını, ülkemize, şehrimize ve tüm insanlığa huzur getirmesini temenni eder, bu mübarek gecenin sizlere ve sevdiklerinize mutluluk, sağlık ve esenlik getirmesini dilerim. – AVBM