Üniversitemizde ISO 9001 Kalite Yönetim Süreci Kapsamında TSE Gözetim Ziyareti Tamamlandı

tarafından
47
Üniversitemizde ISO 9001 Kalite Yönetim Süreci Kapsamında TSE Gözetim Ziyareti Tamamlandı
Bu haber 78 kez okundu.

 

Üniversitemizde ISO 9001 Kalite Yönetim Süreci Kapsamında 1. Gözetim Ziyareti Türk Standartları Enstitüsü görevlilerince gerçekleştirildi. Ziyaret 31 Ekim Salı günü gerçekleştirilen “kapanış toplantısı” ile sona erdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin başkanlığında düzenlenen toplantıya Türk Standartları Enstitüsü Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Baş Tetkikçi Erol Kaygı, TSE Rize İl Temsilcisi Muhammet Ali Terzi, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Kibar, Prof. Dr. Atakan Öztürk, Prof. Dr. Bülent Sağlam ve Genel Sekreter Doç. Dr. Muhammed Ardıç ile Üniversitemiz birim yöneticileri katıldı.

Toplantıda bir konuşma gerçekleştirilen Rektör Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Üniversitemizin akademi ve eğitim çalışmaları, yürütülen kurumlar arası iş birlikleri ve müşterek projeler ile öğrenciye dönük hizmetler gibi birçok konuda bilgilendirmelerde bulundu. Rektör Prof. Dr. Bilgin Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde Üniversitemizde gerçekleştirilen güncellemeler hususlarına da değindi.

Türk Standartları Enstitüsü Karadeniz Bölge Koordinatörü Erol Kaygı ise Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemi Denetim ve Belgelendirme sürecinde önemli bir mesafe kat ettiğini ve geçen sürede önemli kurumsal kazanımların gözlemlendiğini belirtti. – AÇÜ