Tatar, Küresel Gazeteciler Konseyi Başkan Yardımcısı Seçildi

tarafından
229
Tatar, Küresel Gazeteciler Konseyi Başkan Yardımcısı Seçildi
Bu haber 355 kez okundu.

Aydın Tatar, Küresel Gazeteciler Konseyi Başkan Yardımcısı Seçildi.

Küresel gazeteciler konseyi Artvin il başkanı Aydın TATAR konsey’de gurur verici göreve seçildi

Yurt dışında 60 ülkede temsilcisi bulunan, yurt içinde 81 ilde temsilciliği bulunan dış medya, yaygın ve yerel medyayı bünyesinde bulunduran uluslar arası konsey unvanı olan Küresel Gazeteciler Konseyi Artvin İl Başkanlığı görevini yürüten usta gazeteci Aydın Tatar genel başkan yardımcılığı görevine seçildi.

Küresel gazeteciler konseyi kongresini yaptı. Yapılan kongrede TATAR Karadeniz bölgesinden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine seçildi. Bugüne kadar yapmış olduğu temsilcilikte görevini layıkıyla yapan her kulvarda Artvin’i temsil edip tanıtan Usta gazetesi Aydın TATAR’ın Bu başarısı küresel gazeteciler Konseyi yönetimi ve üyeleri tarafından Es geçilmeyerek TATAR’a Karadeniz Bölgesi yerel medyadan sorumlu genel başkan yardımcı görevine seçtiler.

Bilindiği üzere Aydın TATAR’ın organizasyonu ile Yurt dışından ve yurt içinden gelen küresel gazeteciler konseyi 85 kişilik gazeteci heyeti Artvin’de bir program yaparak Artvin’in tanıtımına büyük katkı sağlamışlardı.

Küresel gazeteciyle Konseyi Artvin İl Başkanı Aydın Tatar yapmış olduğu açıklamada” Beni bu göreve layık gören Küresel gazeteciler genel başkanı ve yönetimine bütün üyelerine teşekkürlerimi ve şükranlarını sunarım. Seçildiğim görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Gerek ilimiz gerekse bölgemizdeki gazetecilerin sorunlarını gözlemleyerek çözüm önerileri hakkında istişarede bulunacağız. Aynı zamanda medyasal bakımdan Artvin’imizi en iyi şekilde tanıtmaya gayret edeceğim. Konseyimiz bünyesinde önümüzdeki günlerde Artvin’de üyeler yaparak kendi yerel yönetimimizi oluşturacağız “dedi. – Tahsin Atasert