Talip Sücü, Yeniden Refah Çiftçinin ve Üreticinin Yanında Olacak

tarafından
241
Talip Sücü, Yeniden Refah Çiftçinin ve Üreticinin Yanında Olacak
Bu haber 467 kez okundu.

Talip Sücü, kendisinin de bir köylü çocuğu olduğunu vurgulayarak köylünün, çiftçinin ve üreticinin halinden anlayacak tek siyasetçinin kendisi olduğunu ifade ederek 14 Mayıs’tan sonra her zaman çiftçinin ve üreticinin yanında olacağının sözünü verdi.

Yeniden Refah Partisi Artvin Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Borçka ilçesinin Arkaköy, Alaca, Kaynarca ve Balcı Köylerini gezerek burada Yeniden Refah Partisi’nin vaatlerini ve projelerini bizzat seçmene anlattı. Seçmenin sorunlarını dinleyen Milletvekili adayı Talip Sücü, kendisinin de bir köylü çocuğu olduğunu vurgulayarak köylünün, çiftçinin ve üreticinin halinden anlayacak tek siyasetçinin kendisi olduğunu ifade ederek 14 Mayıs’tan sonra her zaman çiftçinin ve üreticinin yanında olacağının sözünü verdi. Milletvekili adayı Talip Sücü, gittiği köylerde yaşlı, engelli ve hastaları da ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Yeniden Refah Partisi seçim çalışmaları kapsamında günü Borçka ilçesinin köylerinden Arkaköy, Alaca, Kaynarca ve Balcı köylerini gezerken geziye Yeniden Refah Partisi Artvin Milletvekili adayları Talip Sücü ve Muzaffer Zor, İl Başkanı Göksen Sönmez, Borçka İlçe Başkanı Malik Erdoğan, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Tosun, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Bülbül ve diğer parti yöneticileri katıldılar.

Talip Sücü: Bize Güvenip Desteklerseniz Her Zaman Çiftçinin, Üreticinin Ve Köylünün Yanında Olacağımı Göreceksiniz

Seçim çalışmaları kapsamında Borçka ilçesinin köylerindeki gezilerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Talip Sücü, köylerde büyük ilgi gördüklerini, köy sakinlerinin çözümün adresi olarak Yeniden Refahı düşündüklerini tespit ettiklerini belirtti. Sücü değerlendirmelerde bulunurken;  “ Seçim çalışmaları kapsamında bu sefer Borçka ilçemizin bazı köylerini ziyaret ettik. Köylerde gördüğümüz ilgiden oldukça memnunum. Vatandaşlarımızın Yeniden Refahın, Sayın Fatih Erbakan’ın Cumhur ittifakının içerisinde yer almasından memnun olduklarını bizzat alanda tespit etmekteyiz. Yine alanda bugüne kadar ara ara gelip gidenlerin değil, bu ilde onlarla birlikte ağlayan, onlarla birlikte sevinen isimleri tercih etmek isteyen vatandaşın ulaşılmaz değil ulaşılabilen milletvekili adaylarından yana tercihte bulunacaklarını bizleri ifade etmeleri, seçimlerde şahsıma ve partime olan desteği tespit etmeme neden olmuştur. Şunu net olarak söyleyebilirim ki biz vatandaşımız ile aynı dili konuşuyoruz. Yine belirtmek isterim ki ben gelip giden, arada sırada uğrayan değil sürekli bu şehirde yaşayan milletvekili adayıyım. Vatandaşımızda bunu çok iyi biliyor ve bu yüzden bizi destekliyor. Vatandaşımız bizi yerlinin yerlisi görüyor ve bize bu sebeple gülerek içini döküyor. Ve vatandaşımız bize bu sebeple güveniyor. Çarenin de bizim olduğumuzu zaten bize ifade ediyor. Buradan 14 Mayıs’ta Yeniden Refah Partisi milletvekili çıkaramaz, bu sebeple oyunuzu zayi etmeyin diyenlere cevap vererek seçmenimize seslenmek istiyorum. Merak etmeyin, 14 Mayıs’ta Türkiye’de kazanan Cumhur İttifakı olacak, Artvin’de de Yeniden Refah Partisi olacak. Bu seçimde Yeniden Refah Artvin’den vekil çıkaracak” diyerek seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Talip Sücü ve beraberindeki Yeniden Refah Partililer köy gezileri sırasında, yaşlı, engelli ve hasta vatandaşları ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet ederken, hayır dualarını da talep ettiler. Milletvekili adayı Talip Sücü’ye gittiği seçim bölgelerinde yoğun ilginin olması ise dikkatlerden kaçmadı. Yeniden Refah Partili Milletvekili adayları Talip Sücü ve Muzaffer Zor, Kaynarca Köyü’ndeki Şehit Muhammet Aydemir’in de mezarını ziyaret ederek dua etti.

Yeniden Refah Partisi’nin seçim çalışmalarına diğer ilçelerde ve bu ilçelerinde köylerinde devam edeceği açıklandı. – Tahsin Atasert