Renkli Fırça Hobi ve Sanat Atölyesi Açılışı Yapıldı

tarafından
47
Renkli Fırça Hobi ve Sanat Atölyesi Açılışı Yapıldı
Bu haber 92 kez okundu.

 

Renkli Fırça Hobi ve Sanat Atölyesi Borçka’da açılışı yapıldı.

Borçka ilçesi Merkez Mahallesi Vehbi Alparslan Caddesi üzerinde Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, STK temsilcileri, siyasi parti mensupları ve çok sayıda vatandaşın katılı ile açılışı gerçekleştirildi.

Açılışta konuşma gerçekleştiren Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı, bol kazançlar dileyerek Borçka halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. Kurdele kesiminde iş yeri sahiplerine başarılar dileyen Belediye Başkanı Ercan Orhan ve İlçe Başkanları eşliğinde kurdele kesimi gerçekleşti. Kurdele kesiminin ardından iş yerini gezerek ürünleri incelediler.

Renkli Fırça Hobi ve Atölyesinde eski ürünler yenilenerek tekrar kullanıma kazandırılıyor. Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde de atölyede el sanatları üzerine eğitim verdiklerini söyleyen işletme sahibi Şeyma Yılmaztürk, “Açtığım bu atölye ile kadınlara yeni bir alan açıldı. İnsanlar buraya geldiği zaman hem hoş zaman geçiriyor hem de ücretsiz sertifikalı halk eğitim kursu alıyorlar. O yüzden dolu dolu bir yer burası. Bugün de açılışımızı yaptık, katılan bütün vatandaşlara teşekkür ediyorum” dedi. – Zeynep Küçük