ÖZGÜR LİONS KULÜBÜ BORÇKA CUMHURİYET İLKOKULU’NDAKİ ÖĞRENCİLERE  OKUL ARAÇ GEREÇLERİ HEDİYE ETTİ

tarafından
182
ÖZGÜR LİONS KULÜBÜ BORÇKA CUMHURİYET İLKOKULU’NDAKİ ÖĞRENCİLERE  OKUL ARAÇ GEREÇLERİ HEDİYE ETTİ
Bu haber 352 kez okundu.

Özgür Lions Kulübü tarafından Borçka Cumhuriyet İlkokuluna, okul araç gereçleri dağıtıldı. .

Özgür Lions Kulübü Borçka Cumhuriyet İlkokulunda öğrencilere okul araç gereçleri dağıtıldı. Öğrencilerle hoş vakit geçirdiler.

Özgür Lions Kulübü her sene Türkiye’de bir okul seçerek ihtiyaçlar ve istekler doğrultusunda okul araç gereçlerini temin etmeye devam ediyor.

Özgür Lions Kulübü tarafından Borçka Cumhuriyet İlkokuluna edilen araç gereçlerin dağıtım töreni düzenlenerek bir araya gelindi.

Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan katılım gösterdi.

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Muhammet Arslan, katkılarından dolayı Lions Kulübüne ve Belediye Başkanı Ercan Orhan’a teşekkürlerini dile getirdi.

118-E Lisan Kulüpleri Federasyonu Geçen Dönem Federasyon Başkanı Birten Bilecik, sağlık ve eğitim konusunda karşılıksız destek verdiklerini belirterek şu ifadelere yer verdi; “Özgür Lions Kulübünü kurulduğu günden beri bir proje kulübü olarak nitelendiriyoruz. Güzel ülkemizin her sene bir okulunu seçerek oranın ihtiyaçlarını isteklerini yerine getirdiği için canı gönülden kutluyorum. Biz Lionlar Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda sağlık, eğitim, sosyal hizmetler konusunda karşılıksız gönüllü hizmet eden insanlarız. İleride sizlerin, gençlerimizin de bu yolda hizmetler yapacağına inanıyorum” dedi.

Kendisi de Borçkalı olan Özgür Lions Kulüp Başkanı Hüseyin Özpehlevan, güçlü bir takıma sahip olduklarını vurgulayarak; “Bugün burada bulunmanın ayrı bir gurur ve hüznünü yaşıyorum. Ben de ikinci sınıfa ilk önce bu okulda başladım. Babam da bu okulda mezun olmuş.

Bugün burada bulunup buradaki kardeşlerimizi bir nebze olsun mutlu ettiysek ne mutlu bize. Kulüp arkadaşlarım ve bu aktivitenin gerçekleşmesi için hizmete katkı veren herkese teşekkür ederim. Bu bir takım işi ve ben çok güçlü bir takıma sahibim” diye konuştu.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, eğitime verilen değerin ülkenin kalkınması ile doğru orantılı olduğunu ifade ederek eğitimlere yapılan yatırımların önemli olduğunu söyledi.

Başkan Orhan; “Özgür Lions grubuna teşekkür ediyorum. İstanbul dan kalktılp buralara kadar geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizimse burada Borçka Belediyesi olarak bir nebze katkımız olduysa böyle güzel bir buluşmaya yol açabildiysek ne mutlu bize. Çok kıymetli konuklarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi. – Gökhan Özçelik