Özel Borçka Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Uzunal, “Dünya Engelliler” Mesajı

tarafından
79
Özel Borçka Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Uzunal, “Dünya Engelliler” Mesajı
Bu haber 152 kez okundu.

          Özel Borçka Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Elif Uzunal, “Dünya Engelliler” günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

          Uzunal yayımladığı mesajda,

Birleşmiş Milletler tarafından “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” olarak kabul edilen ve bu nedenle tüm engelli vatandaşlara ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam temennilerinde bulundu.

          Elif Uzunal, engelli vatandaşlara engelsiz bir yaşam sunulması gerektiğini belirterek  “engelli bireylerin bir gün değil her gün farkında olmalıyız” diyerek şu sözleri dile getirdi “Dünya Engelliler günü ile ilgili cümleme eşitlikle başlamak istiyorum. Bugün eşitlik günü olsun engelli vatandaşlarımız da bizler gibi hayatlarını idame edebilsinler. Herkesin yaşayabileceği bir dünya yaratabilirsek ortada engel diye bir şey kalmaz. Öncelikle sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma ile her şey mümkün. Sokakta özgürce gezebileceğimiz bir ortam, işte rahatça çalışabileceğimiz bir ortam sosyal yaşantımızda farklı olduğumuzu yüzümüze vurmadan bizimle gerçekten sohbet edebilen insanlarla her şey çok daha kolay olur. Emin olun unutmayalım ki hepimiz bir engelli adayıyız bu doğrultuda hareket etmek ve bunun bilinci ile yaşarsak her şey çok daha güzel olacak. Biz bu eşitlik için yıllardır emek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz umarım sizler de böyle yaparsınız” dedi. – Fatma Küçük Atasert