Borçka’da Satranç Turnuvası Yapıldı

tarafından
79
Borçka’da Satranç Turnuvası Yapıldı
Bu haber 150 kez okundu.

 

24 Kasım Öğretmenler günü satranç turnuvası Borçka Gençlik Merkezi salonunda oynanarak sona erdi.

Türkiye Satranç Federasyonu ve Borçka Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonluğu ile düzenlenen turnuvaya Borçka Kaymakamlığı, Borçka Belediyesi ve 415 çamaşırhane sahibi Emre Atan sponsor oldu.

2-3 Kasım tarihleri arasında organize edilen 24 Kasım Öğretmenler günü satranç turnuvası Borçka Gençlik Merkezi salonunda gerçekleşti.

8 yaş ve altı kategorisi, 10 yaş ve altı kategorisi, 14 yaş ve altı kategorisinin bulunduğu turnuvaya öğrenciler katılım gösterdi.

Gençlik Merkezi salonunda gerçekleşen turnuvada dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek madalyaları taktim edildi. . Her grupta yarışan sporcuların ödülleri şu şekilde; 1. olan sporcuya 2000 lira, 2.1000 lira, 3. 500 lira, 4 ve 5.lere satranç takımı ödülü verildi.

8 yaş altı kategorisinde dereceye giren öğrenciler; 1.Azur Alp Hacıfazlıoğlu, 2. Mevlüt Yusuf Karaca, 4. Ömer Asaf Gülbahar, 5. Ediz Böcü, 6. Çayan Kaya.

10 yaş ve altı kategorisinde dereceye giren öğrenciler; 1. Ali Kutay Alkol, 2. Yavuz Selim Yılmaz, 3. Akın Gökçek, 4. Nuri Can Aydoğdu, 5. Semih Berk Baş.

14 yaş ve altı kategorisinde dereceye giren öğrenciler; 1. Kuzey Tuna Meydan, 2. Uygar Eren, 3. Ekrem Barış Kaceroğlu, 4. Yiğit Cevat Dişli, 5. Muhammet Fevzi Yılmaztürk. – Fatma Küçük Atasert