Osman Genç,  Artvin’de ilke imza atarak 19. Transferinin gerçekleşeceğini bildirdi

tarafından
55
Osman Genç,  Artvin’de ilke imza atarak 19. Transferinin gerçekleşeceğini bildirdi
Bu haber 89 kez okundu.

 

Borçka Trabzonspor Futbol Okulu kurucusu Osman Genç,  Artvin’de ilke imza atarak 19. Transferinin gerçekleşeceğini bildirdi.

3 Mart 2018 yılında faaliyete geçen Borçka Trabzonspor Futbol Okulu, Artvin’de Spor anlamında başarılara imza atarak farklı kulüplere 18 transfer gerçekleştirmişti.

Öğrencilere karşı yapılan sosyal aktiviteler ve hazırlık maçlarının yanı sıra çeşitli faaliyetlerde bulunan futbol okulu 19. Transferinin gerçekleşeceğini belirtti.

Artvin bölgesinin yetenekli bir coğrafya olduğunu vurgulayan Genç, bölgenin spor alanında çeşitlilik gösterdiğini aktardı. Çeşitli branşlardaki maçlara öğrenciler ile birlikte giderek sporu tanıtmayı hedefleyen Futbol Okulu kurucusu Osman Genç, sporcuları çeşitli branşlar ile buluşturmaktan keyif aldığını kaydetti.

Bölgedeki çocukların keşfedilmesi için ailelerin çocuklarını spor alanlarına yönlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Genç “ Her çocuğun içinde bir elmas var yani bir yetenek var mesele onu dışarıya çıkarabilmek. Burada aslında istemek diye bir kelime var her şey bunun ile başlıyor. Birçok şehirde birçok alanda faaliyetler var Artvin de olmaması için hiçbir sebep yok. Burada önemli olan şey üst mercilerde yer alan büyüklerimizin bize bu kapıları açması. Eğer istersek her branştan yetenekli çocuklar çıkartabiliriz. Güreş de de başarılı bir bölgeyiz. Hentbol var voleybol var Artvin’de bunlar önemli gelişmelerdir.  Aileler yetenekli çocukların farkında değiller. Çocuklara şans verilmeli hangi branş olursa olsun. Biz bunu futbol okulumuzda birçok kez gördük. Yeteneği olmadan gelip içinden farklı bir yeteneği çıkan çok çocuğumuz var. Önemli olan çocuklara bu şansı verebilmek, bu noktada ailelerin bir tık özverili olması gerekiyor” dedi.

Bölgede transferleri ile kendinden sıkça bahsettiren Borçka Trabzonspor Futbol Okulu, 5 senedir Borçka ilçesinde faaliyet göstererek 19. Transferini yakın zamanda açıklayacaklarını duyurdu. Gökhan Özçelik