Artvin 7 Martspor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Sivas Belediye Spor Kulübünü Farklı Yendi

tarafından
36
Artvin 7 Martspor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Sivas Belediye Spor Kulübünü Farklı Yendi
Bu haber 66 kez okundu.

 

Artvin 7 Martspor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Sivas Belediye Spor Kulübünü 48-40 farklı yendi.

12 Kasım Pazar günü THF Kadınlar 1. Lig B Grubu 5’nci haftasında saat 13.00’de Artvin Çoruh Üniversitesi 15 Temmuz Spor Salonu’nda Sivas Belediye Spor Kulübü ile karşılaştı.

Artvin Artvin 7 Martspor Kulübü Kadın Hentbol Takımı karşılaşmayı farklı kazandı. Karşılaşmanın başından itibaren üstünlüğü sağlayan Yeşil Melekler, Sivas Belediye Spor Kulübü’nü 48-40 yendi.

Artvin 7 Martspor Kadın Hentbol takımı ligde çıktığı 5 müsabakanın dördünü kazanırken 1 müsabakayı kaybetti.

Yeşil Melekler, 5 senedir koruduğu mevcut kadroyu güçlendirerek süper lig yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Artvin 7 Martspor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Murat Ülker, “Artvin’i Avrupa kupalarında temsil etmenin imkânsız değil. Yeter ki Artvin buna inansın gerisini meleklerimiz yapacaktır kuşkusuz. Bu sene takımımız ilk 4 takım arasına girerek Play-Off’a kalarak oradan süper lige çıkabiliriz. Süper lig yolunda önemli bir karşılaşmayı rahat bir şekilde kazandık” dedi.

Süper lige çıkmak istediklerini belirten Ülker, “Sezonun ilk maçlarını güzel geçirdik. Galibiyetlerimize devam ediyoruz. Daha sezonun başındayız ve oyunumuzu bundan daha da iyi olacak. 5 sezondur birinci ligdeyiz ve oyuncularımız çok deneyimli birbirini tanıyor. Biz istiyoruz Artvin’in çocukları kazansın iyi yerlere gelsin Artvin bir spor kenti olsun” diye beyanatta bulundu. – Tahsin Atasert