Okul Kütüphanelerine kitap alabilmek için öğrenciler kermes düzenledi

tarafından
69
Okul Kütüphanelerine kitap alabilmek için öğrenciler kermes düzenledi
Bu haber 134 kez okundu.

 

Artvin’de lise öğrencileri, okul kütüphanelerine kitap almak için kermes düzenledi.

Artvin’de 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencileri tarafından “Yerli Malı Haftası” dolayısıyla okul kütüphanesine yeni kitaplar alabilmek amacıyla kermes organize etti.

Öğrencilerin evlerinden getirdikleri yiyeceklerin satıldığı kermese katılan Vali Cengiz Ünsal, öğrencileri bu duyarlı davranışlarından ötürü tebrik ederek, kermese maddi destek verdi.

Ünsal, kitabın ve okumanın önemine değinerek, öğrencilere boş zamanlarında bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Ünsal, daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar ve Okul Müdürü Cüneyt Sepetçi’den okuldaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Kermesi düzenleyen öğrencilerden Sude Naz Köse, hem kendi aralarında kaynaşmak hem de kütüphaneye kitap almak için kermes düzenlediklerini söyledi.

Öğrenciler olarak okulda iz bırakmak istediklerini dile getiren Köse, “Bütün ürünler ev ürünleri, yöresel ürünler. Hepsini kendimiz hazırladık. Bizlere destek olan öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilerden Demir Kurt da kütüphaneyi çok önemsediklerini vurgulayarak, destek olanlara teşekkür etti. – Tahsin Atasert