İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

tarafından
70
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı
Bu haber 134 kez okundu.

 

Artvin İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali  Cengiz Ünsal Başkanlığında Valiliğimiz Çoruh Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Yardımcıları Abdullah Arslantürk, Resul Yıldırım ve Dilara Şenoğlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Adatepe, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Anlaş ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali  Cengiz Ünsal gündem maddelerini katılımcılarla paylaşarak, hizmet kalitesinin arttırılması için kurumlar arası koordinasyonun önemini vurguladı. İdarede hiçbir şeyin çözümsüz bırakılamayacağını ve vatandaş memnuniyetinin mutlaka sağlanması gerektiğini belirten Valimiz Cengiz Ünsal, “Bir sorun vatandaşın sorunuysa, bizim de sorunumuzdur” diye konuştu.

Kurum amirlerinin görüş, öneri ve taleplerine yer verilen toplantıda, değinilen konular hakkında çeşitli istişarelerde bulunan Vali Ünsal; Kurum ve kuruluşlara yapılan başvuruların ivedi olarak alınarak, gecikmelere mahal verilmeden etkin ve süratli bir şekilde sonuçlandırılması ile yapımına başlanılan projelerin yerinde incelenmesi ve işlerin takibi konusunda yetkililere talimatlarda bulundu. – AVBM