Murgul’da Y.R.P. Belediye Başkan Adayı Aydın oldu

tarafından
59
Murgul’da Y.R.P. Belediye Başkan Adayı Aydın oldu
Bu haber 83 kez okundu.

 

Murgul’da Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Recep Aydın oldu.

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için adaylarını açıklamaya devam ederken Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın katılımıyla yapılan aday tanıtım programında 56 belediye başkan adayları belli oldu.

Aday tanıtım programında yer alan ve Murgul Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Recep Aydın, 2024 Mahalli İdariler seçim maratonunda yer aldı.

Yeniden Refah Partisi Murgul Belediye Başkan Adayı Recep Aydın kimdir?

“1984 İzmit doğumlu olan Recep Aydın, 2002 yılında iş hayatına başladığını söyledi. İzmit’te Aydınlar Turizm Otomotivi kurduktan sonra 2012 yılında Hopa’da iş yerini açtığını aktardı. Murgul Küre Mahallesi köyünden olduğunu ifade eden Aydın, evli ve dört çocuk babası.”

2019 yılında Artvin Yeniden Refah Partisi, Halkla İlişkiler Başkanı olarak görev yaptığını kaydeden Aydın, 2020 yılında İl Ekonomi Başkanı ve Doğu Karadeniz bölge sorumlusu olarak görevler üstlendiğini dile getirdi. Artvin Yeniden Refah Partisi teşkilatı ve Murgul teşkilatının isteği üzerine “milli görüşün geleneği olan bir görev istenmez, görev tebliğ edilir mantığı ile bu yola çıktım” dedi.

Recep Aydın, Murgul’da gerçekleştireceği projelerin olduğunu Murgul halkı için çalışmalar yapacağını kaydederek kısa sürede planladığı projeleri kamuoyuna duyuracağını aktardı. – Zeynep Küçük