Artvin Devlet Hastanesinde Randevu Çileye Döndü

tarafından
45
Artvin Devlet Hastanesinde Randevu Çileye Döndü
Bu haber 87 kez okundu.

 

Artvin Devlet Hastanesinde eksik olan doktor sayısı yüzünden randevu almak çileye dönerken vatandaşları da canından bezdirirken, randevu alamayan hastalar, çevre illerdeki hastanelere gitmek zorunda kalıyor.

Artvin Devlet Hastanesinin A sınıfı hastane kategorisine aldıran AK Parti Milletvekili Faruk Çelik, hastanede eksik olan doktor sayısına ne zaman çözüm bulacak?

Artvin’de sağlık kuruluşlarında yaşanan sorunların sonu gelmiyor. Özellikle son zamanlarda Kulak Burun Boğaz polikliniğine randevu almak isteyen vatandaşlar, randevu bulamıyor.

Bazı vatandaşlar çevre illere tedavi olmaya giderken durumu müsait olmayan vatandaşlar ise çaresizce randevu açılmasını bekliyor.

182’den veya MHRS üzerinden randevu bulamayan vatandaşlar, hastaneye doktor ataması yapılmasını istiyor.

Uzun süredir tedavi olmak amacıyla KBB bölümüne randevu alamadığını aktaran Muhammet Yaşar, yetkililerin bu duruma çözüm üretmesi gerektiğini söyledi.

Yaşar yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Uzun süredir hastaneye randevu almak istiyorum ancak sistemde randevu görünmüyor. Tek doktor çalıştığı için yetişemiyor. Bu konuda yetkililerin bir an önce çözüm üretmesi gerekiyor” diye açıklamalarda bulundular. – Tahsin Atasert