Milletvekili Çelik, İl Genel Meclisi adaylarına yapılan saldırıyı kınayarak, saldırıdan duyduğu üzüntüyü ifade etti

tarafından
45
Milletvekili Çelik, İl Genel Meclisi adaylarına yapılan saldırıyı kınayarak, saldırıdan duyduğu üzüntüyü ifade etti
Bu haber 67 kez okundu.

 

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, İl Genel Meclisi adaylarına yapılan saldırıyı kınayarak, saldırıdan duyduğu üzüntüyü ifade etti.

Hopa Cumhuriyet Meydanında bulunan CHP seçim bürosu önünde, CHP ilçe örgütü üyelerine, İl Genel Meclisi Üyelerine ve İl Genel Meclisi adaylarına sözlü ve fiziki saldırı gerçekleştirildi.

Milletvekili Çelik, saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çelik, “Bugün Hopa ilçemizde bir partimizin adaylarına karşı yapılan fiziki saldırıdan büyük bir üzüntü duydum, yapılan saldırıyı da kınıyorum. Olay, hangi sebeplerden kaynaklanmış, kim saldırmış, kim mağdur, haklı haksız önemli değil. Bildiğimiz ve yaşayarak öğrendiğimiz düstur edindiğimiz bir şey var “politika ve şiddet” yan yana gelmemesi gereken iki şeydir.” dedi.

“Ne ilk ne de son seçim”

Seçim döneminde, fikirlerin çarpışmasının doğru olduğunu ve sonunda doğruların kazanacağını ifade eden Çelik, “Gönüllerin kırılmasına, düşmanlıklar, kırgınların oluşmasına evrilmesi tehlikesine dikkat etmeliyiz. Önümüzdeki ne ilk ne de son seçim, Allah ömür verirse çok seçimler göreceğiz, aslolan halka hizmet. Bu vesileyle saldırıya uğrayan arkadaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu. – Tahsin Atasert