Milletvekili Bayraktutan, Hudutsuz Sevda Dizisinin Kaldırılmasını Talep Etti

tarafından
80
Milletvekili Bayraktutan, Hudutsuz Sevda Dizisinin Kaldırılmasını Talep Etti
Bu haber 146 kez okundu.

 

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Fox tv’de yayınlanan ‘Hudutsuz Sevda’ isimli dizi ile alakalı Fox tv Sorumlu Müdürü İbrahim Onur Kumbaracıbaşına dizinin yayından kaldırılması ile ilgili bir yazı gönderdi.

Bayraktutan’dan tepki yazısı,

“Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı “Hudutsuz Sevda” isimli dizi 21 Eylül günü Fox Tv’de yayınlanmaya başlamıştır.

Çekimleri Artvin İlimizde gerçekleştirilen, kadına şiddetin meşrulaştırıldığı, cinsel saldırı sahnelerinin sanki normalmiş gibi yansıtıldığı, kültürümüzle yakından uzaktan bağlantısı bulunmayan kan davası ve silah odaklı, kin ve düşmanlığı özendiren “Hudutsuz Sevda” adlı dizi ilk andan itibaren Artvin Halkında infial yaratmıştır.

Cumhuriyet değerlerinin yılmaz savunucusu, daima pusulası Ulu Önderimiz Atatürk’ün çizdiği yol olan, geçmişiyle, kültürüyle, eğitim seviyesiyle, çağdaş toplum yapısıyla her karanlığa doğan güneş Cumhuriyet Kenti Artvin’in Milletvekili olarak; kanalınızın böyle bir yapımla Artvin ilimizi aynı paydada buluşturuyor olmasını şiddetle kınıyorum.

Artvin’in değerleri, yaşam biçimi, insanının dünya görüşü hakkında bir nebze olsun bilgi sahibi olmadan, örf, adet, geleneklerine aykırı, uygunsuz şekilde hazırlanan senaryosu, aile yapısına uymayan, gerçeklikten uzak içeriğiyle Artvin halkında infial yaratan ilgili yapım derhal yayından kaldırılmalıdır. Gereğini talep ederim” diyerek tepkisini dile getirmiştir. – Tahsin Atasert