Kurtlar Konfeksiyon Yeni Yerinde Açılışı Yapılarak Hizmet Vermeye Başladı

tarafından
149
Kurtlar Konfeksiyon Yeni Yerinde Açılışı Yapılarak Hizmet Vermeye Başladı
Bu haber 295 kez okundu.

 

Kurtlar Konfeksiyon yeni mekanda açılışı yapılarak hizmet vermeye başladı.

Yıllardır giyim sektöründe Merkez Mahallesi İskele Caddesinde hizmet veren Kurtlar Konfeksiyon, yine Merkez Mahallesinde bulunan Mavi Çarşı İş Merkezi arkasında bulunan yeni yerine geçerek hizmet vermeye başlayan yılların mağazası açılışı, 18 Ağustos Cuma günü saat 10.30’da gerçekleşti.

Yer değişikliği yapan Kurtlar Konfeksiyon’un açılışında konuşma yapan Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, “Ben 53 yaşını aştım Kurtlar Konfeksiyonunu biliyordum. Çocukluktan beri sevgili babamla alışveriş yapardık. Sonra ticari faaliyetler devam etti. Bugün bir yer değişikliği ve Borçka’da kendini ispatlamış Borçka’da ki ticari faaliyetlere damgasını vurmuş Kurtlar Konfeksiyon bugün farklı bir yerde açılışını yapıyor. Buraya katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ticari faaliyet bugünden itibaren burada devam edecek ve Kurtlar Konfeksiyon inşallah babadan oğula bundan sonra daha uzun yıllar böyle devam eder. Borçka’nın en sevilen esnaflarından biri Yakup abi Borçka’ya damgasını vurmuştur zaten. Şimdi de ikinci nesil sevgili oğlu bu işe devam ediyor. Birlikte devam ediyorlar, kendilerine başarılar ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Başkan Orhan’ın konuşmasının ardından dua okunarak kurdele kesimi gerçekleştirildi.

Açılışa Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, AK Parti Borçka İlçe Başkanı Hüseyin Çakır, AK Parti İl Encümeni Erol Ataman, eski komşularından aynı zamanda giyim sektöründe hizmet eden Yüksel Gökçelik ve çok sayıda halk katıldı. – Zeynep Küçük