Kooperatif Başkanı Özışık, “organik ürünlerimiz Borçka halkının ilgisini kazandığını” söyleyebiliriz

tarafından
59
Kooperatif Başkanı Özışık, “organik ürünlerimiz Borçka halkının ilgisini kazandığını” söyleyebiliriz
Bu haber 114 kez okundu.

 

Borçka ve Köyleri Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Hasan Özışık, “organik ürünlerimiz Borçka halkının ilgisini kazandığını” söyleyebiliriz dedi.

Özışık, Kooperatifimiz organik ürünler ve yöresel yemekler ile faaliyetlerine devam ediyor.

Borçka ve Köyleri Turizm Geliştirme Kooperatifi organik ürünler ve yöresel yemekler ile faaliyetlerine devam ediyor.

Borçka Köyleri Turizm Geliştirme ve Dayanışma evi organik ürünler ve yöresel yemek ile kadın girişimcileri destekleyerek hizmet vermeye devam ediyor.

Bal, pekmez, marmelat ve dalından kopmuş organik ürünler ile dayanışma evinde müşterilerini ağırlayan kooperatif sanatsal  faaliyetlerde de bulunuyor.

Borçka ve Köyleri Turizm Geliştirme Kooperatif ve Dayanışma Evi Başkanı Hasan Özışık, haftanın belirli günlerinde sanatsal faaliyetlerde bulunduklarını söyleyerek “Kooperatifimizde atölye tarzı çalışmaların yapılmasını istiyoruz. Bunlar hem kooperatifin tanıtımı hem de insanların sanatı daha yakından tanımaları açısından daha önemli. Bizim bu tarz etkinliklerimiz sık sık olacak. Bu tür sanatsal çalışmaları önemsiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kooperatif de bulunan organik ürünler ile Borçka halkının ilgisini kazandığını söyleyen Özışık “ Kooperatif olarak eksiklerimiz var bizde farkındayız ancak umduğumuzdan daha iyiyiz. Biz kooperatif kurduktan sonra kooperatifleşmenin kötü örnekleri vardı. İnsanlar bizi gördükçe tanıdıkça bu işlemlerimizi gördükçe kooperatifçiliğe daha da yakınlaştılar. Biraz reklam eksiğimiz var ama dayanışma evindeki organik mutfağımız ile insanların burayı tanımasına daha yardımcı oluyor” diye ifade etti. – Fatma Küçük Atasert