KARBAFED’in Açılış Töreni Yapıldı

tarafından
267
KARBAFED’in Açılış Töreni Yapıldı
Bu haber 527 kez okundu.

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyonu yeni binası İzmit Ömerağa Mahallesindeki açılışı görkemli törenle açıldı.

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyonu İzmit Ömerağa Mahallesi Alemdar Caddesi No:29 adresinde geniş katılımla gerçekleştirildi.

Açılışta, AK Parti Milletvekili adayları Cemil Yaman ve Mehmet Ellibeş, AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus, MHP Milletvekili adayı Saffet Sancaklı, CHP Milletvekili adayı Harun Yıldızlı, İYİ Parti Milletvekili adayları Pelin Coştur Filiz ve Av. Kamil Şirin, Lastik-İş Genel Başkanı Alaaddin Sarı, Artvin Kafkas Ahıska Batum Konfederasyonu Başkanı Bahadır Manasoğlu, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Programda tulum eşliğinde folklorik gösterileri vatandaşlar ilgiyle izledi.

“KAFKAS SPOR KULÜBÜNÜ KURDUK”

Törende açılış konuşmasını yapan KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu, “2018 yılında kurmuş olduğunuz Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonumuzu, 2023 yılında kentimizin göbeğinde yeni binamıza taşındık. Daha önce planladığımız tüm projeleri daha profesyonel olarak yapmaya devam edeceğiz. Kadın ve gençlik etüt merkezi, folklör ve kültürel faaliyetlerimizi artırarak devam edeceğiz. Kocaeli Artvin Kafkas Spor Kulübünü kurduk. Çeşitli faaliyetlerimizi yapacağız. Kocaeli’yi kucaklayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın nezninde bütün ilçe belediye başkanlarımız teşekkür ediyorum” dedi.

Programa katılan protokol açılış kurdelesini birlikte kesti. Ardından program sona erdi. – Tahsin Atasert