Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden, 10 Ocak Gazeteciler günü ziyareti

tarafından
39
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden, 10 Ocak Gazeteciler günü ziyareti
Bu haber 70 kez okundu.

 

Gençlik ve Spor Artvin İl Müdürü Vekili Hayati Güneri, Gençlik Hizmetleri Müdür Vekili Tülay Yılmaz Özdemir ve beraberindeki Gençlik Liderleri, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Artvin Gazeteciler Cemiyetini ve Gündem Artvin İnternet sitesi çalışanlarını ziyaret etti.

Yerel basın mensuplarına yapılan ziyarette İl Müdürü Vekili Hayati Güneri, Gazetecilerin görevlerini yerine getirirken büyük bir fedakârlıkla doğru haber almak için çabaladıklarını, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı büyük bir özveriyle meslek etiğini her şeyin üstünde tuttuklarını ifade etti.

Basın emekçilerinin gayretlerini tebrik eden İl Müdürü Vekili Hayati Güneri, Müdür Vekili Tülay Yılmaz Özdemir ve Gençlik Liderleri, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan, Artvin Gazetecilik Basın Yayın AŞ ortaklarından Ahmet Kekeç, Gazeteci Tolga Gül ve Gündem Artvin İnternet Sitesi çalışanları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ifade etti.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. – AGC