Gençlik Hizmetleri Müdürü Güneri, “Okul temsilcisi olmak isteyen öğrencilerin şimdiden hazırlıklarını yapmaları lazım”

tarafından
67
Gençlik Hizmetleri Müdürü Güneri, “Okul temsilcisi olmak isteyen öğrencilerin şimdiden hazırlıklarını yapmaları lazım”
Bu haber 119 kez okundu.

 

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Gençlik Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmakta olan Hayati Güneri, “Okul temsilcisi olmak isteyen öğrencilerin şimdiden hazırlıklarını yapmaları lazım” dedi.

Artvin Gençlik Merkezi yetkilileri, ekim aynın ilk haftasından itibaren okullara gideceklerini ve okul temsilcisi seçeceklerini duyurdu. Okul temsilcisi olmak isteyen öğrencilerin şimdiden hazırlıklarını yapmalarını ifade etti

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Gençlik Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmakta olan Hayati Güneri, 2023-2024 Eğitim Öğretim döneminin başlaması ile birlikte Gençlik ve Spor Faaliyetlerinin tanıtımı, kurumlar arası işbirliğini geliştirme ve gençlerin devletin sağladığı her türlü imkandan faydalanması amacıyla ekim ayının ilk haftasından itibaren ortaokul ve lise düzeyindeki okullara ziyaret gerçekleştireceklerini ifade etti.

Bu ziyaretler kapsamında okul müdürleriyle ve öğretmenlerle görüşme sağlayacaklarını söyleyen Güneri, daha sonra bu görüşmeler neticesinde okullardan okul temsilcisi seçeceklerini kaydetti.

Güneri, “Gençlerimiz bu okul temsilcilik görevin aldıklarında biz Gençlik Merkezleri’mizde tüm okullarımızdan gelen okul temsilcilerimizi il müdürümüzle buluşturacağız. İl müdürümüzle buluşup, onun bilgi birikimlerinden tecrübelerinden faydalanabilecekleri mini sohbetlerimiz olacak. Daha sonra Gençlik Merkezleri’mizde yapılacak olan faaliyetleri biz okul temsilcilerimize aktarıyoruz. Okul temsilcilerimizde bunu sınıf başkanları aracılığıyla direkt öğrencilere duyuruyor. Buradaki en büyük özellik bizim yaptığımız iletişim yöntemi mesajla, mektupla dijital bir yöntem değil tamamen manuel, yüz yüze bakarak, konuşarak gençlerimize ulaşabildiğimiz bir yöntem. Onun için okul temsilcisi çok önemli. Ayrıca şu da var. Okul temsilcisinin arkadaşlarından aldığı dönütlerle bize geldiğinde okulunu ihtiyaçları ya da arkadaşlarının doğrultusunda Gençlik Merkezi’nin yapabileceği iş ve işlemleri de okul temsilcisi öncülüğünde yapıyoruz” diye anlattı.

Okul temsilcisi olmak isteyen gençlerin şimdiden hazırlıklarını yapmalarını belirten Güneri gerçekleştirdiği duyuruda, “Ekim aynın ilk haftasından itibaren okullara geleceğiz ve okul temsilcisi seçeceğiz. İster bize gelip müracaat etsinler isterlerse de biz oraya geldiğimizde bir adım öne çıkarak ben okul temsilcisi olmak istiyorum desinler. Okul temsilcilerimizi Gençlik Merkezi’mizin iş ve işlemlerinde faydalı bir şekilde arkadaşlarına yararlı olmak noktasında göreve çağırıyoruz” dedi. – Tahsin Atasert