Futbol Hakemi Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz

tarafından
70
Futbol Hakemi Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz
Bu haber 137 kez okundu.

 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Artvin Şubesi, Futbol Hakemi Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınayarak basın açıklamasında bulundular.

Trendyol Süper Ligin 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. Karşılaşmanın ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, saha ortasına kadar gelerek hakem Halil Umut Meler’e saldırdı. Başkan Koca, Rizespor maçının ardından sahaya girerek karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler’e yumruk attı. Saldırının ardından Halil Umut Meler’in sol gözü morardı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Artvin Şubesi Başkanı Egemen Çetin, yaşanan olaydan sonra yaptığı açıklamada “Yapılan bu mesnetsiz ve çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz” dedi.

Halil Umut Meler yalnız değildir diyen Artvin’li hakemler, hakem camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Artvin Şubesi  Egemen Çetin “Pazartesi akşamı oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler, çok kötü ve insanlık dışı bir saldırıya uğramıştır. Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz” dedi.

Çetin yaptığı açıklamada saldırı Türk futbolunun tüm paydaşlarına yapıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı;

“MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasındaki karşılaşma sonucu yaşanılan olayları büyük bir endişeyle takip ettik.

Türk Futbolunun gururu Halil Umut Meler hocamıza yapılan bu mesnetsiz ve çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Halil Umut Meler hocamız başta olmak üzere yardımcı hakemlere ve Hakem camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” diye açıklamalarda bulundular. – Tahsin Atasert