CHP Artvin Belediye Başkan Aday Adayı Erdem gazetecileri ziyaret etti

tarafından
68
CHP Artvin Belediye Başkan Aday Adayı Erdem gazetecileri ziyaret etti
Bu haber 131 kez okundu.

 

CHP Artvin Belediye Başkan Aday Adayı Bilgehan Erdem gazetecileri ziyaret etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla CHP Artvin Belediye Başkan Adayı Bilgehan Erdem, Artvin Gazeteciler Cemiyetini ve Gündem Artvin Haber sitesi haber sitesi çalışanlarını ziyaret etti.

10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayan Erdem, basının özgür olması bir ülke için çok önemli olduğunu söyledi.

Yapılan ziyarette basın emekçilerinin görevlerini yerine getirirken baskılara rağmen büyük bir fedakârlıkla doğru haber almak için çabaladıklarını, ilkeli ve halkın doğru bilgiyi alması için görev anlayışıyla, her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı büyük bir özveriyle meslek etiğini her şeyin üstünde tuttuklarını ifade eden Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi’nin en kısa zamanda Artvin belediye başkan adayını açıklayacağını söyledi.

Yapılan ziyarette gazetecilerin sorunları ve ihtiyaçları hakkında görüşüldü. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Artvin ve Türkiye’de siyasetin son durumu hakkında konuşuldu.

Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ifade etti. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.  – AGC