Celal Öztürk AK Parti Artvin Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı

tarafından
80
Celal Öztürk AK Parti Artvin Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı
Bu haber 157 kez okundu.

 

Artvinli iş insanı Celal Öztürk AK Parti Artvin Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Yerel seçimler öncesi seçim takvimi işlemeye devam ediyor. Belediye başkanlıklarına aday adayı olan isimler adayı olacakları partilere resmi başvurularını yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamda AK Parti  Artvin İl Başkanlığında başvuru yoğunluğu yaşanıyor. Birçok ismin başvuru yaptığı belediye başkanlığı için Artvinli iş adamı Celal Öztürk’de resmi olarak kaydını yaptırdı.

AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı’ya resmi başvuru formunu teslim eden Öztürk, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “Hizmet yarışında vatandaşımıza merhem olmaya, şehrimizi kalkındırmaya bütün inancımla ben de varım” dedi.

Açıklamasında özgeçmişinden bahseden Öztürk, “1969 Artvin Merkez doğumluyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Siyasi hayatıma 2007-2009 yılları arasında Artvin Merkez ilçe mali işler başkanı olarak AK Partimizden başladım. 2009-2011 yılları arasında Artvin İl Başkanlığı Mali İşler Başkanı, 2011-2014 yılları arasında Artvin İl Başkanlığı Siyasi ve Hukuk İşleri İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2019 yılında kuruculuğunu üstlendiğim MÜSİAD Artvin Şube Başkanı olarak 2023 yılına kadar  görev yaptım. İki dönemdir Artvin Belediye Meclisi İmar Komisyon Üyesi ve Parti Sözcüsü olarak görevime devam etmekteyim. Artvin merkezde yaşayan bir kardeşiniz olarak doğup büyümüş olduğum bu şehirde ticari hayatımı devam ettirmekteyim. 2005 yılında inşaat sektörüne girerek, ilimizde çok sayıda konut ve iş yeri projelerini gerçekleştirdim.  Özellikle şehrimize eğitim için gelen öğrencilerimizin barınma ihtiyacına yönelik gerçekleştirdiğim Apart

Daire projeleri ile bu alandaki ihtiyacın büyük ölçüde azalmasına katkıda bulundum” dedi.

“Derdimiz Artvin, Sevdamız Artvin ve Hizmetimiz Artvin olacaktır.”

Artvin’in kalkınması için her zaman çaba gösterdiğini ifade eden Öztürk,  “Sevdalısı olduğum Artvin’imize yatırım yapmak bana her zaman onur vermiştir. Tüm ticari hayatım boyunca kazandığım maddi ve manevi yatırımlarımı Artvin’imizde değerlendirerek hemşerilerimize dokunmaya çalıştım. Üyesi olarak bulunduğum AK Parti’de siyaset yapmaktan her zaman onur ve gurur duymaktayım. Kurulduğu günden bugüne  ülkemizde hizmeti ilke edinmiş olan AK Partimiz, Türkiye Sevdalısı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin gücünü tüm dünyaya duyurmuştur. Sizlerin içerisinde yetişmiş biri olarak Artvin’imize hizmet etme, ilimizi kalkındırmak ve  tanıtılmasında, adından söz ettiren bir şehir olma noktasında Sayın Bakanımız Faruk Çelik öncülüğünde bu hizmet yarışında vatandaşımıza merhem olmaya, şehrimizi kalkındırmaya bütün inancımla ben de varım. 2024 yılı mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde AK Partimizden Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyor ve diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Bu vesile ile bugüne kadar partimizde görev yapmış olan kıymetli il başkanlarıma, il yönetimine, merkez ilçe başkanlarıma ve yönetimine, çok değerli kadın kolları başkanlarıma ve yönetimine, genç dinamik gençlik kolları başkanlarıma ve yönetimine, Artvin’imize hizmeti kendine kılavuz edinmiş milletvekillerime ve partimize emeği geçmiş tüm dava ve yol arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunarım” diye konuştu. – 7 MART