Borçka’da Havai fişekler altında kutlama

tarafından
194
Borçka’da Havai fişekler altında kutlama
Bu haber 386 kez okundu.

AK Parti Borçka İlçe Teşkilatında bulunan gençler tarafından Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından havai fişekler altında kutlama gerçekleştirdiler.

Artvin ve İlçelerde Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci oylaması ile ilgili kesin olmayan sonuçların açıklanmasının ardından yüksek oy oranı ile Borçka’da vatandaşlar, araçlarıyla Sokaklara çıkan bazı vatandaşlar meşale yakarak kutlamalara katılırken, bazı vatandaşlar da müzik eşliğinde horon oynadı.

Borçka Belediye Meydanında bir araya gelen seçmenler, alanın giderek dolması ile önce araçlar ile konvoy halinde ilçeyi turladı ve sonra geniş halka eşliğinde meşaleler yakarak horon oynadılar.

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Cumhurbaşkanı danışmanı İsraflı Kışla, AK Parti İl ve İlçe Başkanları, MHP İl ve ilçe başkanı, Yeniden Refah Partisi İl ve İlçe başkanı kalabalık halkı selamlarken hitaben konuşmak için bir aracın üstüne çıkan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, yakılan meşale ve havai fişek altında seçim değerlendirmesini yaparak, sıra 8 ay sonraki yerel seçimimde zaferle almamamız gerektiğine dikkat çekerek, artık sağı solumuz yok Artvin var ifadeleri ile kalabalık halka seslenerek, yaklaşık 40 günlük yoğun seçim takviminin ardından AK Partiye gönül vermiş bu meydanlardaki halkımızın taşkınlığa mahal vermeden eğlenmeleri hakkıdır tabiki, bu seçim sürecinde Türkiye kazandı, Artvin kazandı, Borçka kazandı, herkese cani gönülden teşekkür eder, DURMAK YOL HİZMET ETMEYE DEVAM, Güçlü yarınlarımız için, Güçlü Türkiye için, 13. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” diyerek gece geç saatlerde Borçka ilçesinden ayrılarak Ankara’ya gitmek üzere yol aldılar. – Zeynep Küçük