Borçka Trabzonspor Futbol Okulu Kurucusu Genç, “Kurulduğu günden itibaren 17 sporcumuz transfer oldu”

tarafından
58
Borçka Trabzonspor Futbol Okulu Kurucusu Genç, “Kurulduğu günden itibaren 17 sporcumuz transfer oldu”
Bu haber 110 kez okundu.

 

Borçka Trabzonspor Futbol Okulu Kurucusu Osman Genç, “Kurulduğu günden itibaren 17 sporcumuz transfer olduğunu” söyledi.

2018 yılından itibaren faaliyetlerini sürdüren Borçka Trabzonspor Futbol Okulu Artvin futbol tarihi genelinde başarılara ulaşarak 17 transfer gerçekleştirdi.

Pandemi döneminde bir buçuk yıl ara vermesine rağmen çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Borçka Trabzonspor Futbol Okulu, Trabzonspor’a 3 oyuncu, Rizespor’a 4, Adana Demirspor’a 1, Samsunspor’a 1 Hopaspor 5, Rize Özel İdare Spor’a ise 3 oyuncu transferi gerçekleştirerek başarıya ulaştı.

Borçka Trabzonspor Futbol Okulu Kurucusu Osman Genç, “Bir futbol okulundan daha fazlasıyız” diyerek başarıları hakkında şu sözleri dile getirdi “Kurulduğu günden itibaren çabalıyoruz. Sporcularımızı hayallerine kavuşturmak bir zamanlar benim hayalim olan sporculuk kariyeri için emek sarf ediyoruz. Futbol okulunda bulunan antrenörler ve azimli bir şekilde derslerine devam eden öğrencilerin başarısıdır bu. Daha çok transferlerin gerçekleşeceği daha güzel başarılarımızı kutlayacağımız günleri görmek güzel olur. Pes etmeden çocukları hayallerine kavuşturmak için buradayız” diye ifade etti. – Gökhan Özçelik