Borçka Sanat Merkezinde Kayıtlar Başladı

tarafından
138
Borçka Sanat Merkezinde Kayıtlar Başladı
Bu haber 269 kez okundu.

 

Borçka ilçemizde ilk ve tek 2. yılında dans ve çeşitli alanlarda hizmet veren Sanat Merkezi kayıtlarına başlandı.

İlçe halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan Sanat Merkezi, drama, müzik, dans, resim ve kafkas dansları ile yeni döneme başladı.

Kayıtların başladığını gelişim için herkesi bekleriz diye duyuran Borçka Sanat Merkezi kurucularından Yüksel Kahraman “Haftanın belirli günlerinde yaş gruplarına ayrılarak eğitimlerine başlayan Borçka Sanat Merkezi sosyalleşme ve sanatı öğrenme imkanı sağlıyor” dedi.

Borçka Sanat Merkezi diğer kurucularından Müge Fırat Kahraman ise, “Kafkas dansları eğitimlerine başladıklarını, diğer yandan dans, resim, drama ve müzik dersleri için eğitmen arıyoruz o alanları da başlatmak istiyoruz. Kafkas dansları çocuklar ve yetişkinler için var. Çocuklar için bale sınıfının da duyurusuna başladık. Ayriyeten bazı branşlarda ikinci sınıf kurarak kayıtlara başladık çünkü alanımız çok büyük değil” dedi.

Yüksel Kahraman “derslerin eğlenceli ve eğitici geçtiğini,  Borçka halkının imkanlardan faydalanması gerektiğini, eğlenceli ve eğitici derslerimiz var. Borçka’da ilk defa olan bir şey Sanat Merkezi, bence eksikliği de var. Böyle bir yer varken değerlendirmeleri gerekir. Böyle etkinlikler insanlara da iyi gelir. Gelişim için herkesi buraya bekleriz, imkanlardan faydalansınlar” diyerek kayıt olmalarını ifade etti. – Fatma Küçük Atasert